Що ви хочете від Росії? Реверансів? Знижок на газ?

Війна йде з 20 лютого 2014 року

Україна шокована. Захоплено три військові судна. Порушено всі норми міжнародного права.

А чого ви хотіли? Йде війна з 20 лютого 2014 року. Що ви хочете від Росії? Реверансів? Знижок на газ? Ґречності та ввічливості!?

Окуповано Крим. Окуповано половину Донбасу. Мільйони українців під окупацією. З передової щодня вивозяться трупи загиблих солдат. І ви лише тепер прокинулися? Ви роками ховали голови в пісок. Лише тепер помітили порушення міжнародного права та суверенітету нашої країни!?

З передової щодня вивозяться трупи загиблих солдат. І ви лише тепер прокинулися?

Ви - слиняві пацифісти - ви роками блеяли про мир, злагоду і Мінські домовленості. Росія порушила сон вашої свідомості? Потривожила ваш спокій? Вам тепер некомфортно?

У мене одне питання, коли вам, нікчемним миролюбцям, буде гидко від вашого ж таки відображення в дзеркалі? Розслабтеся. Відповіді не шукайте. Я знаю відповідь, - Ніколи. Вам ніколи не буде соромно за ваш пацифізм, тотожний зраді. І знаєте, мине кілька днів, і ви забудете, і про захоплені кораблі, і про моряків, і про порушення суверенітету. Ви про все забудете. І знову поринете у свій безтурботний сон. Але зробіть послугу: бодай, не висловлюйте своє обурення, бо воно фальшиве.

Іде війна. Росія діє в рамках воєнної логіки. Як на війні.

І відповідати потрібно - логічно. Як на війні. Але воєнна відповідь - це не для наших політиків, не для наших журналістів і не для наших аналітиків. Всі ви, нікчеми, лише здатні квилити і скаржитись. Від ваших ображених голосів так само нудить, як і від вашого пацифізму.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі