Як обрати персонального тренера

На що звернути увагу

1. Знання.

Тренер повинен досконало знати техніку виконання вправ та основи анатомії. Обов'язково вміти скласти індивідуальний план харчування. Тренери високої кваліфікації можуть попросити здати певні аналізи чи порадити консультацію у лікарів. Мета – упевнитись у стані здоров'я потенційного клієнта.

2. Фізична форма.

Фітнес – це спосіб життя. Якщо тренер володіє теорією, але не може тримати себе у формі, то скоріш за все ваша співпраця не буде плідною. Знати шлях і йти ним – різні речі.

Знати шлях і йти ним – різні речі

3. Відкритість до нових знань.

Часто тренери використовують одні й ті ж самі схеми роками і не готові переймати досвід інших. Класичні підходи завжди мають місце у тренувальному процесі. Але час йде вперед. Не варто нехтувати новими дослідженнями та альтернативними методами.

4. Досвід.

Це уявлення про тренувальний процес, яке складається поступово на основі успіхів та невдач. Досвідчений тренер звертає увагу на непомітні для більшості людей деталі, які згодом можуть мати значний вплив на результат.

5. Спортивні досягнення.

Якщо маєте амбіції щодо фізичної форми, то спортивне минуле тренера може стати в нагоді. Особливо якщо хочете спробувати себе в змаганнях. Спортсмен краще зрозуміє ваші амбіції, зможе психологічно підтримати, щоб довести до максимуму можливостей.

Павло Козленко, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі