Можна не звертати уваги на президентські рейтинги до березня

Займайтеся важливішими справами і зберігайте спокій

Білборди Андрія Садового і Арсенія Яценюка викликали непересічний інтерес українського "Фейсбуку". Хоча, здавалося б, в одного станом на сьогодні близько 2,5% електоральної підтримки, а в іншого – десь 1%. Зараз це точно не фаворити президентської кампанії.

Чому ж такий ажіотаж? Он Ляшко між ними встиг розвісити зовнішню рекламу. Ну й розвісив. Усім абсолютно по цимбалах, хоча рейтинг "радикала" 5% і більше. Зараз он вийдуть з білбордами якийсь Наливайченко, Добродомов, Чумак, Катеренчук або навіть Кошулинський чи Шевченко. У цих шістьох так само десь від 0,5% до 2%. Маю великі сумніви, що їх хтось помітить. А от Садовий і Яценюк не залишають публіку байдужою. То в чому ж справа?!

Політичний масштаб і потенціал зовсім інший. Навіть з таким рейтингом одна лише заява про участь цих двох у виборчій кампанії здатна істотно вплинути на розклади між сьогоднішніми фаворитами.

Перші десять кандидатів в електоральному рейтингу мають однакові шанси на перемогу

Тому вкотре наголошу:

1) Рейтинги кандидатів зараз – то таке. Ну зовсім таке;

2) Перші десять кандидатів в електоральному рейтингу станом на сьогодні мають однакові шанси на перемогу. Ну майже однакові;

3) Відкладіть ті рейтинги десь до середини березня, займайтеся важливішими справами і зберігайте спокій. У вас ще буде море часу, аби зробити свій вибір.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі