Думаєте, Путін має власну думку? Ви помиляєтесь

Російське керівництво дуже хоче миритися із Заходом

Якщо ви думаєте, що Путін говорить те, що думає, ви помиляєтесь. У гебіста немає такої розкоші - мати власну думку. Ні, він говорить те, що потрібно.

Чергові заяви "ми всіх знищимо і підемо до раю" - це подальша гра в "небезпечного і психованого хлопця", з яким "краще домовитися". І орієнтовано це, звісно, на Захід.

Захід мусить домовлятися з ним. Він повинен його вмовляти...

Так поводить себе терорист, що кричить про те, як усіх повбиває. Хоча реально сподівається, що йому просто підуть на зустріч.

Радянський Союз займався ядерним шантажем менше ніж Росія

Російське керівництво дуже хоче миритися із Заходом, але лише на умовах того, щоб за ними визнали весь СССР зоною їхнього впливу, а Москву - рівноправним партнером. Однією з "світових сил" як у 19 столітті.

Радянський Союз займався публічним ядерним шантажем менше ніж Росія. Важко уявити, аби якийсь радянський лідер обіцяв світу ядерне знищення. У цьому просто не було потреби - загроза з боку СРСР була самоочевидною. А от Путін змушений про це нагадувати. У його заявах читається між строк "ви що, забули, що у нас є бомба, не вірите, що ми її застосуємо? Та ви що. Я злий та страшний сірий вовк. Я вас розбомблю. Чесно. Ну давайте вже миритися".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі