Росія розраховує, що за гроші "дурнуваті і жадібні" хохли все пробачать

З Москвою треба розірвати всі стосунки, включаючи дипломатичні

Договір про дружбу з Росією треба було розривати ще у 2014 році. Але влада розраховувала "порешать вопросы" і домовитися з агресором. Вони і зараз таких ідей не полишають.

З іншого боку, краще пізно, ніж ніколи.

Рівень довіри до нашої влади у світі доволі низький. Всі все чудово бачать. Наші представники у Парламентській асамблеї Ради Європи вже не знають, що відповідати на запитання іноземних колег. Вони кажуть: у нас санкції проти РФ, а ви з нею торгуєте. Товарообіг збільшується.

Рівень довіри до нашої влади у світі доволі низький

Може закінчитися тим, що Україні перестануть надавати підтримку. Через цинізм і підлість нашого керівництва. Речі треба називати своїми іменами.

Не можна збагачуватися під час війни за рахунок країни. Бачимо "Ротердам+" та інші схожі речі. Верхівка грабує власну державу. Це називається мародерством. У нормальних країнах за таке розстрілюють.

Логічно, що розірвали чергову угоду. Ну про яку дружбу і співробітництво можна говорити, коли одна країна воює проти іншої, захоплює території, знищує її майно, вбиває людей. В Криму і на Донбасі стоять російські війська. Росія вже взяла під контроль Азовське море, фактично заблокувавши нас.

В України з РФ більше 400 договорів. Усі їх треба розірвати. Дипломатичні відносини теж. І, за можливості, припинити будь-які стосунки з агресором.

В України з РФ більше 400 договорів. Усі їх треба розірвати. Дипломатичні відносини теж. І, за можливості, припинити будь-які стосунки з агресором

Бо Росія на що розраховує? Що "дурнуватих, хитрих і жадібних хохлів" (а такі насправді сидять на горі) легко купити за гроші. За гроші вони все пробачать. І далі вдаватимуть, що ніби-то існують нормальні міждержавні відносини. Аж до того моменту, коли Росія остаточно зжере Україну.

Якщо все буде розірвано, будь-які контакти перервані, тоді буде зрозуміло не тільки українцям, але і цілому світу — Росія веде агресивну війну проти України.

Натомість, досі СБУ співпрацює з ФСБ. Днями Генпрокуратура передала на запит російських спецслужб хлопця інгуша, який воював за Україну разом з нашими добровольцями. Це зрада без лапок.

Якби договір про дружбу продовжував діяти, весь світ вважав би, що Україна хитрує. Мовляв, вирішує свої питання за рахунок інших і ніякої війни немає — є розбірка між російськими і українськими олігархами. Тоді нас би просто послали подалі.

Розірвали "дружбу" на п'ятий рік війни, тому що Порошенко судомно та істерично намагається щось зробити для перемоги на виборах. Хоча шансів у нього дуже мало. Винен у цьому тільки він сам. Не можна перехитрити цілий світ. Будувати все на примітивній бізнесовій хитрості. Українці мало вірять у щирість Петра Олексійовича, навіть коли він робить правильні речі. Всі бачить корисливість.

Ігор Лосєв, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі