Нормальні мужики Путіна духами не користуються

Російська версія Monty Python

Цілі, які поставив Володимир Путін перед ГРУ, загалом зрозумілі. Після анексії Криму "зеленими чоловічками" Кремль вперто використовує риторику змішування акцентів і наполегливого заперечення очевидних фактів. Але ось риторику відвертої клоунади в Кремлі використовували вперше.

"Підприємці, які займаються фітнес-індустрією", як себе назвали "Петров" і "Боширов", як для офіцерів ГРУ виявилися на диво полохливими і цнотливо непідготовленими.

Пропагандистка Маргарита Симоньян, і це видно, в окремих місцях не розсміялася на весь голос тільки завдяки великому самовладанню. Перли "Солберецький собор" замість Солсберійський (мабуть, це від Соловецький монастир), "нормальні мужики духами не користуються" (у відповідь на питання чи їхні духи, в яких містився "Новачок") і т.п. демонструють, що інших аргументів, крім клоунади, у Путіна зараз немає.

Інших аргументів, крім клоунади, у Путіна зараз немає

Упевнений, в MI5 і MI6 уважно подивилися і розібрали російську версію Monty Python (комік-гурт з Великої Британії. - ред.) та зробили свої висновки. "Ответка", як любить висловлюватися Путін, обов'язково прилетить.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі