Москвичі втратили мотивацію жрати, пити і спати

Це обов'язково розвалиться

І ось сидить вся ця інфантильна дивізія в мегаполісі 21-го століття. У них на зупинках синенькі вогники із зарядками для айфонів, вай-фай в автобусах, парк "Заряддя", 5 міжнародних аеропортів, плиточка-плиточка-плиточка, зона відпочинку в ЦПКіВ, кокошники і Нікольська, Убер, Яндекс, таксі, цілодобові магазини, один з найкращих в світі сервісів, хмарочоси, бабла хоч ротою жуй, у кожного є сто тисяч рублів, щоб піти і віддати їх американському дядьку, який навчить жити ще краще. І ось сидять вони всі в карамелі й шоколаді, і ниють, що їм не вистачає мотивації.

Не в окопах під обстрілом. Не в щурячій норі під дощем. Не на Харківській станції біженців. Не в підвалі в сірій зоні. Не в руїнах в Алеппо. Не в страху в Донецьку. Не у камері в Криму. Не в ШІЗО в Лабитнангі.

Сидять вони у Москві з купою бабла і ниють, що їм не вистачає мотивації

У Москві. З купою бабла.

І їм важко жити і розвиватися.

Мотивації тобі не вистачає?

Давай я тобі влаштую мотивацію, любий. У госпіталь в Дніпрі гній за порваними людьми тягати. В "Проліску" будинки після обстрілів у сірій зоні ремонтувати. До волонтерки Анни Домбровської хліб у Водяне розвозити. В "Общественный вердикт" з тортурами боротися. В "Новую газету" про 1937-й рік в Чечні розслідувати. В "Білі каски" дітей в Алеппо з-під завалів нігтями виколупувати. У будь-який табір біженців людям в очі подивитися. Що з ними зробила твоя чудова країна, коли ти не цікавився політикою і нив від відсутності мотивації.

Не подумайте. Я не лаюся. Не скаженію. І не нервую.

Я радію.

Країна ідіотів, я ж кажу. Країна абсолютно інфантильних страусів, які засунули голову в пісок і не бажають знати нічого, що ширше їхньої нори.

Країна абсолютно інфантильних страусів, які засунули голову в пісок і не бажають знати нічого, що ширше їхньої нори

Жирує столиця воюючої імперії, що розпадається. А вони втратили мотивацію жерти, пити і спати.

Чим закінчували ті, хто загрузли у баблі метрополії, яка втратила сенс існування і не встигла перелаштуватися? Думають, що вони все ще великі, сіють смерть і ненависть всюди за своїм периметром?

Це обов'язково розвалиться.

Обов'язково.

Запитайте у Риму.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі