Богоугодні хохли славлять російського царя

Значення томосу про автокефалію перебільшують?

Та навіщо нам той томос, зайнятися більше нічим? Церква поза політикою! У нас світська держава. А я взагалі атеїст, не розумію, що відбувається і розуміти не хочу.

П'ятий рік війни. Десь на Західній Україні в схронах... Ой, ні, не в схронах. У храмі Української православної церкви Московського патріархату. Маленькі українці щирою українською виводять пісні в честь героїв, які загинули за Україну в війні з Росією... Ой, ні, не на честь героїв. На честь святих РПЦ - сім'ї царя Російської імперії Романова.

На цьому мракобіссі не було жодного розсудливої ​​людини, яка встала б і сказала: "Люде! Чи ви подуріли?"

Це неможливо! - скажете ви. Невже на цьому мракобіссі не було жодного розсудливої ​​людини, яка встала б і сказала: "Люде! Чи ви подуріли?" Але ні, не було таких.

Повний зал народу. У вихідних білих сорочках, поголені, причесані, сидять богоугодні хохли з ошатними жонками і славлять російського царя. Зуби дракона, з яких проростають на нашій землі ворожі воїни, це не казка, а бувальщина про російську церкву в Україні.

Значення томосу про автокефалію Української церкви з Константинополя важко переоцінити. Так, сам по собі він не перетворить хохлів в українців, але, принаймні, можна буде сподіватися, що не проростуть нові зуби дракона.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі