Ліберальні екстремістські організації вимагають продовжити пропаганду гомосексуалізму для дітей в Україні

Ось вкотре своє справжнє обличчя продемонстрували відомі екстремісти з Human Rights Watch та Amnesty International.

Ці ідеологічні інструменти уряди Заходу спробують використати для блокування у Верховній Раді законопроектів про заборону пропаганди гомосексуалізму, спрямованої на дітей. Також вони тиснуть, щоб розслідувати побиття їхнього агента, організатора акцій педерастів Карасійчука.

Заяву про це поширила перша з них, передає Українська правда.

Захід хоче від нас сировини промислової та робочої. Він хоче, щоб демократія у нас не розвивалася. А був ліберальний режим. Індивідуалізація і розпад колективних цінностей - їхнє завдання.

Тому вони проти нації, колективних форм власності, православної віри, шлюбів у межах етносу.

Їхня мета - зберегти капіталізм будь-якими засобами. Окрім лілеяння ліберальних партій (якими є більшість парламентських партій) і збереження власності олігархів, вони прагнуть просувати різні вигідні їм культурні стратегії. Останні повинні створити додатковий захист капіталізму і вивести протестний рух у межі буржуазного мислення - режим власності чіпати не можна, а власники стануть колись хорошими.

Загальна ціннісна стратегія Заходу - ідеологія "прав людини", яка стверджує індивідуалізм особи через приписування їй ліберальних цінностей як прав загальнолюдських.

Одна з таких стратегій - це поширення ідеології "гендеру", яким обгрунтовується "нормальність" сексуальних збоченців. Поряд стоїть "ювенальна юстиція", "расизм" тощо.

Human Rights Watch та Amnesty International забороняють те, що всі в Україні підтримують.

Пропоную заборонити ці контори в Україні.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі