Кубок світу – останній акт перед смертю Росії

Куля наздожене кожного

У результаті від Кубка світу з футболу залишиться лише одне здивоване запитання: "Чорт забирай, що це було? І яким солодким зіллям напоїли натовп, що люди раптом поперлися в цю дивну країну, скорену чекістами, розмахувати прапорами і кричати "оле-оле"? І в результаті - ніякого задоволення..."

А так завжди буває, коли починаєш грати на одному полі з Сатаною. Він малює тобі райдужні перспективи, заманюючи передчуттям небаченого досі оргазму, а потім - бац! - і облом. І рогатий потішається над тобою, стукаючи копитами. А ти, як дурень, стоїш і дивуєшся: "Як це я повівся на цю туфту? Адже попереджали мене - не вплутуйся. А тепер - і сам по вуха замазаний в іграх Диявола - так, що не відмитися, і ніякого обіцяного кайфу. Суцільні розчарування і сором".

Людство недалеко пішло від гладіаторських боїв, так нічому і не навчившись. Просто меч замінили на м'яч

Людство недалеко пішло від гладіаторських боїв, так нічому і не навчившись. Просто меч замінили на м'яч, а решта - все те ж: і цілеспрямованість, і плебейські пристрасті, і вигода лукавих та сильних світу цього. І Князь тьми, як в старозавітні часи, кидає скоринку хліба в топку видовищ, пожинаючи свої криваві плоди. Забули про все: трупи дітей в Сирії, тисячі убитих в Україні, анексований Крим з татарами, яких переслідують, збитий малайзійський "Боїнг". Людські погляди сфокусовані на елементарному круглому предметі, який штовхають забезпечені дядечки в трусах. І дивним чином розчищається "поляна" для збірної Росії, яка кепсько грає в "ногом'яч". Ось і Німеччина вилетіла, і Аргентина, і Іспанія. І божевільний пропагандист Малахов по зомбоящику вже закликає пригадати французам 1812 рік.

Заради пропагандистського диму це все і затівалося. Адже заглушити антинародні рішення Путіна і уряду виттям переможних сирен найпростіше.

Заглушити антинародні рішення Путіна і уряду виттям переможних сирен найпростіше

1 липня принесло росіянам підвищення тарифів ЖКГ і відсотків ПДВ, набрання законної сили "Пакету Ярової", повний контроль фіскальних органів за рахунками фізичних осіб, зростання акцизів на тютюнові вироби і навіть скасування перерви на обід для тих, чий робочий день становить 4 години. Особливо саркастичні коментатори закликають Кремль, поки не пізно, ввести кріпосне право на тлі екстазу від виходу збірної РФ до чвертьфіналу. Мабуть, вони недалекі від істини. З цим плебсом можна робити все, що завгодно - до тих пір, поки він занурюється в дурну радість від непотрібних перемог. Цей чемпіонат схожий на феєрверк: вражаюче різнобарв'я забарвлює небо всіма кольорами веселки, гуркочучи і відволікаючи, але в підсумку - ніякої користі. Безглузда урочистість випаровується з останніми спалахами святкових вогників.

А вранці вони прокинуться, виявивши, що і роботи немає, і грошей, і треба якось дожити до 65 років. А, оскільки роботи так і не знайдеш, то розраховувати зможеш тільки на соціальну пенсію. Це означає, що дожити тобі треба вже до 70-ти. І за квартиру треба платити, і їжа дорожчає, і до смітника вже навіть не пробитися.

"Скрепні патріоти" вже завтра-післязавтра приречені стати "бомжами", які вмиратимуть від голоду і холоду. Такий план тихого геноциду, який затвердив Путін

Залишиться тільки лізти в борги і в'язнути в кредитах, які - знову ж таки - треба буде повертати. Це означає, що "скрепні патріоти" вже завтра-післязавтра приречені стати "бомжами". Блукатимуть по підворіттях і вмиратимуть від голоду і холоду. Такий розважливий план тихого геноциду, який затвердив Путін і його подільники-кооператори, які захопили владу в Росії. І ніякої вам орди, ніяких шведів і французів з фашистами. Ці окупанти виросли тут, в рідній лубянській пробірці. Потім злетіли на вершину і висмоктали з Росії всі ресурси. Одних вбили, інших видавили, третіх посадили.

І гримить просторами РФ барабан Мундіалю. Глушить вереск пилорами і стукіт молотків, що збивають труни для тих, хто сьогодні ще носиться вулицями з прапорами. Як курка на задньому дворі, якій вже відрубали голову, а вона все бігає. Їй вже і думати нічим, а ноги самі носять по колу, поки кров не перестане текти.

Напевно, так їм і треба. Особи з атрофованим критичним мисленням не можуть вижити в світі з сучасними викликами. Як наркомани, що вимагають постійної дози "победобесия", ці істоти вимруть в період неминучою ломки. Можливо, треба сказати бандиту Путіну "спасибі"? Дуже м'яко і ненав'язливо він десятиліттями впорскував у них цю пропагандистську отруту. Лагідно звів з розуму, навмисно переплутав причинно-наслідкові зв'язки і поступово придушив, вигідно продавши задній двір тим же китайцям...

"Совок" повинен померти. І те, що ми спостерігаємо сьогодні - останній акт перед остаточним умертвінням

"Совок" повинен померти. І те, що ми спостерігаємо сьогодні - останній акт перед остаточним умертвінням. У партері театру "Современник" в антракті глядачі вже кричать "Росія! Росія!", не розуміючи, що заряджена рушниця, яка висить на стіні - справжня. Ось-ось вистрілить в кожного. І тікати із залу марно: куля наздожене все одно. Тому що вона відлита персонально для тебе. А Мундіаль - всього лише останній гуманний подарунок для приречених перед контрольним пострілом в голову.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі