Блазні Кремля, краще б ви промовчали про Сенцова

Російські інтелігенти шукають привід відпустити Олега без втрати обличчя для свого царя

"Шановний Володимире Володимировичу! Людина вмирає. Ми не думаємо, що вина його настільки велика, щоб за неї давали 20 років...".

Це цитата з відкритого листа до Путіна з проханням помилувати Олега Сенцова. Його написали телеведучі Володимир Познер і Ксенія Собчак, актриса Чулпан Хаматова, режисер Олексій Учитель і ще 8 російських інтелігентів.

Єб*ча російська інтелігенція! По-перше, я вражений, що у вашому культурному середовищі знайшлося аж 12 осіб, які підписали це гуманне звернення до тирана. Сміливо, не очікував. А по-друге, краще б ви промовчали. Виглядали б пристойніше.

Вина Сенцова не велика чи мала. Вини Сенцова немає! Саме тому несправедливо засуджений на 20 років Сенцов вирішив поставити на кін усе, що у нього залишилося - своє життя.

Б*ді ви, панове російські інтелігенти. Ними жили, ними і помрете

Ви, старі медійні повії, не здатні ризикнути навіть квартальної премією, не те що здоров'ям, опошлюєте боротьбу всього його життя своїм лизоблюдним проханням. Когорта придворних блазнів намагається знайти зручний привід відпустити Сенцова без втрати обличчя для свого царя. Продемонструвати владу і милість. Я дуже сумніваюся, що Олег Сенцов погодиться на звільнення такою ціною. У вас вийшло забрати його свободу, але Олег зберіг честь. Звільнити Сенцова та інших заручників Кремля необхідно не тому, що людина вмирає, а тому, що ваша держава сфабрикувала кримінальні справи і тримає українців у полоні незаконно.

Б*ді ви, панове російські інтелігенти. Ними жили, ними і помрете.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі