Чиновницькі палаци – наші головні секретні об'єкти

Що приховувати?

Чому наша влада так любить переймати тільки найгірші європейські практики? Чому раптово стільки обмежень на польоти дронів? Невже не очевидно, що у підсумку виникне чергова корупційна годівниця, де потрібно буде платити за дозвіл. Приїхати на прийом до чоловіка в кашкеті та інтимно поговорити на тему зйомки нового кліпу Наді Дорофєєвої. Або про запис концерту Imagine Dragons на Олімпійському.

Пишуть, що дрони можуть заважати польотам цивільної авіації. Часто в небі над Києвом літають приватні вертольоти? Їх польоти теж заборонені. Літати можна тільки уздовж Дніпра або за містом. Це якщо без спецдозволу. Зі спецдозволом можна, звичайно, все.

Дрон впаде на голову людині або, не дай Боже, на дитину. Тоді треба і бурульки на дахах заборонити, боротьба з якими триває вже 26 років.

Усі наші секретні об'єкти, включаючи бункер Януковича, вздовж і впоперек вже давно дослідили дигери, відзняли з усіх ракурсів і файли виклали в мережу. Що приховувати?

Зніматимуть секретні об'єкти. Усі наші секретні об'єкти, включаючи бункер Януковича, вздовж і впоперек вже давно дослідили дигери, відзняли з усіх ракурсів і файли виклали в мережу. Що приховувати? Зруйнований завод Арсенал? Кладовище військової техніки на Дарниці? Центр зв'язку в ботанічному саду?

Або мова йде про заборону на зйомку чиновницьких палаців, якими усіяні всі околиці Києва? З фонтанами, каплицями і будиночками для гостей? Тоді ок, все логічно. Так як це і є наші головні секретні об'єкти.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі