Обама й Буш гидували, а Трамп – ні

Американський президент руйнує все, до чого може дотягнутися

Піарники американського президента Дональда Трампа позиціюють його як людину справи, котра домагається конкретних результатів. Вони придумали про нього легенду, як про єдиного політика, який виконує свої передвиборні обіцянки.

Частину з них він дійсно виконав - не треба багато розуму, щоб заборонити імміграцію або побудувати стіну на кордоні з Мексикою. А далі - нахабна і безсовісна брехня. 3001 раз. Вдумайтеся в цю цифру! 3001 раз президент США збрехав за перші 466 днів президентства.

3001 раз Трамп збрехав за перші 466 днів президентства

Яке виконання обіцянок? Які результати? Усі результати Трампа стосуються того, що він зруйнував: "Обамакеа" (реформа охорони здоров'я і захисту пацієнтів у США. - Gazeta.ua), ядерна угода з Іраном, вільна торгівля, Євроатлантична єдність. Трамп планомірно і результативно руйнує все, до чого може дотягнутися. Він нічого не створив і навряд чи зможе створити що-небудь, крім своїх ідіотських твітів.

Зустріч з Кім Чен Ином з того ж розряду. Якщо ти президент наймогутнішої країни в світі, тобі не потрібно докладати надзусиль для організації зустрічі з найзапеклішим гівнюком планети. Упевнений, що і Обама, і Буш, і інші президенти США без проблем могли зустрічатися з Кімами, але не стали. Погребували. Клоун не погребував, а кує з цього ще одну свою піар-перемогу. Правда, до цих пір ніхто так і не зрозумів, що отримала Америка від цієї зустрічі, окрім піару Трампа.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі