Мерзотники при владі таки роблять те, що нам потрібно

Чому я підтримую рух до західних цінностей

До 2014 року у нас були молочні ріки й киселеві береги! Долар по 8. Зростання економіки, відсутність рекету і загальний добробут. Тільки на цифри зовнішнього боргу забули подивитися. І згадати, як нас всі рекетували: податкова, пожежники, митниця, санстанція, стандартизація. Скільки брали за контейнер в Одесі? Як сертифікували ввезення? Як отримували ліцензії? Як платили або не платили податки?

Пам'ятаю, як я намагався отримати дозвіл на сонячну станцію. Мені відповіли: я цього ніколи не підпишу! Іди домовляйся до Клюєвих. Це їхня корова. І як я бився над дозволами на ввезення. І як мене віджимали скоти з погонами.

Пам'ятаю, як я намагався отримати дозвіл на сонячну станцію. Мені відповіли: я цього ніколи не підпишу! Іди домовляйся до Клюєвих. Це їхня корова

Чудово було до Революції гідності! Просто дивовижно.

Ніяких причин для того, щоб дати підсрачник Овочу і його банді не було. Ніяких. Чудесно все було. Краще не буває. Бізнес дихав на повні груди, люди жили добре, а деякі просто дивовижно. І ось, як грім серед ясного неба, абсолютно спонтанно, просто від загального повного задоволення, почався звіздець! Я противник будь-яких революцій. Але не тоді, коли при владі з'являється купа кінчених людей, які керують країною як п'яний мопедом. А потім всі дивуються, що сталася аварія.

Я противник будь-яких революцій. Але не тоді, коли при владі з'являється купа кінчених людей, які керують країною як п'яний мопедом

Так, що стосується нинішньої влади.

У ній теж повно мерзотників. І тих, які втрималися з часів Януковича, і нових, яких винесло у владу подіями останніх років. Якщо ви вважаєте, що я і ті, хто мене підтримує, сліпці, повірте, ви глибоко помиляєтеся. Жодна революція в історії людства не змінила світ на краще. У революційній бочці з лайном спритніше за всіх поводяться покидьки, авантюристи і вбивці. Але у підсумку завжди все налагоджується, тому що історія перетравлює покидьків і розвиток спирається на розсудливих. Так влаштований світ. Неважливо, що дало поштовх процесу, важливо, що вийшло в результаті. Пашинський нова фігура в політиці? Про його подвиги я читав ще при Овочу. А хто, взагалі, там новий? Ляшко? Юля? Хто, крім кількох комбатів? У нас, взагалі, що змінилося?

Але навіть це асорті з амбіцій, корупції і брехні, приймає закони, які нам потрібні, на які нас штовхає Європа. А якщо вони приймуть закон на виведений капітал, то я плювати хотів на персоналії. Мені важливі закони, за якими я працюю, а не особистості.

Навіть це асорті з амбіцій, корупції і брехні, приймає закони, які нам потрібні, на які нас штовхає Європа

Система в США, наприклад, може переварити будь-якого експресивного, емоційного і непередбачуваного президента. Є система обмежень. Є закон. І спробуй нашкодити закону і демократії - миттєво отримаєш ігнор та імпічмент. Цього я хочу для нас. Нехай цей кульгавий кінь - нинішній парламент - прийме систему законів, які регулюватимуть владу і економіку. А потім крок за кроком, спираючись на букву і суть, за допомогою виборів і судової системи, ми зможемо розбудовувати країну і розвиватися.

Мені не подобаються персоналії нинішньої влади, але я схвалюю і підтримую напрямок розвитку, тенденції. У нас немає інших гівнюків. Це все, що треба знати про нинішніх можновладців. Але у нас немає і зворотного шляху. Нас змусять бути чеснішими, розумнішими і поряднішими, якщо нам самим це не під силу. І це головна причина, чому я підтримую рух до західних цінностей і системи.

Зверніть увагу, я нічого не сказав про війну, Росію та інше. Тільки про нас.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі