Свідчення організатора вбивства Бабченка: технологія брехні від Росії

РФ вбиватиме неугодних, поки її не зупинимо силою

Одна з технологій брехні від путінської Росії - довести все до абсурду. З цієї серії сюжети про розіп'ятих хлопчиків, з'їдених снігурів, "Боїнг" із трупами всередині. Чим більше трешу і пекельної брехні, що на голову не налазить, тим сильніше розмивається правда.

Крізь лінзу марення правда про злочини росіян в сприйнятті обивателя теж стає схожою на марення. Таким чином, Росія досягає своєї мети: скоює злочини і не несе за них відповідальності.

Я б на місці Германа вказав відразу на Порошенка. Розповів би про зустріч в секретному цеху фабрики "Рошен". Маразм повинен бути повним, не треба зупинятися на півдорозі

Свідчення Бориса Германа про те, що він працює на українську контррозвідку, відмінно вписуються в цю технологію. Ось тільки з оточенням нардепа Сергія Пашинського він дав маху. Півкраїни взагалі не знає, хто це такий. Я б на його місці вказав відразу на Порошенка. Розповів би про зустріч в секретному цеху фабрики "Рошен". Як президент просив найняти кілера для Бабченко за два "Київських торти" і півкіло "Сливок-ленивок". Маразм повинен бути повним, не треба зупинятися на півдорозі.

У підсумку, половина "Фейсбуку" постить марення родича партнерів Медведчука, Бориса Германа, що знаходиться під слідством по іншій справі за підробку документів. Ось вже свята людина, що заслуговує на довіру, так? І мало хто говорить про те, що дійсно важливо: Росія продовжує державну політику вбивства неугодних за кордоном і не зупиниться, якщо її не зупинити силою.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі