Що спільного між затриманням Лусваргі, Революцією гідності та еміграцією?

Українська нація випереджає дорослішання своєї держави

Хтось каже, що громадське затримання Лусваргі є самоправством. Ліволіберальним аджендистам вигідно показати цей випадок як прояв насильства і ксенофобії в Україні.

Насправді, ситуація промовисто свідчить, що українська нація у своєму становленні суттєво випереджає дорослішання своєї держави.

"Еліти", натомість, умисно стримують інституційне дозрівання держави. Вона потрібна їм недосконалою, безвідповідальною, не здатною забезпечити справедливість.

Затримавши Лусварґі, активісти зробили роботу, яку мав би виконати державний апарат. Саме тому і суспільство, і "еліти" сокійно за цим спостерігають. Хтось зі схваленням, а хтось через відчуття своєї провини.

Українці мріють про дорослішу державу і боротимуться за це далі. Аж доки держава не стане авторитетом для суспільства, а не навпаки

Революція гідності, добровольчий і волонтерський рух, зростання еміграційних настроїв, громадське затримання Лусварґі мають одне пояснення: українській нації сьогодні тісно в країні.

Українці мріють про дорослішу державу і боротимуться за це далі. Аж доки держава не стане авторитетом для суспільства, а не навпаки. Будь-які спроби стримати цей процес матимуть погані наслідки. Погані, передусім, для "еліт".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі