Гроші на підкуп українського виборця йтимуть з Москви

Нинішня влада так нічому і не навчилася

Вибори до об'єднаних територіальних громад 29 квітня стали найбільш брудною кампанію за всю історію, починаючи із жовтня 2015 року. Про це заявили у Комітеті виборців України. Політичні партії і кандидати встановили "рекорд" як за кількістю, так і за масштабами підкупу виборців. Президент Петро Порошенко заявив, що кожен хто купує голоси має сидіти у в'язниці.

У державі нічого не змінюється на краще. Як існував тотальний підкуп, так він і існує. Як була політична корупція, починаючи знизу і до першої особи - так вона і лишається.

Всі ці казки когось там саджати від Петра Олексійовича ми вже чули. Коли він цитував сінгапурського прем'єра Лі Куан Ю — треба посадити трьох своїх найкращих друзів. І кого він посадив?

Всі ці казки когось там саджати від Порошенка ми вже чули. І кого він посадив?

У тотальній корупції оазисів некорупційності не буває.

Що каже Порошенко, вже мало кого цікавить. Залишилася тільки його політична тінь. Тим часом олігархи продовжують нахабніти. Результат — безвладдя і безладдя.

У тих, хто йде на вибори є багато "дурних" грошей. Не зароблених, а вкрадених. З такими грішми розлучаються дуже безболісно. Плюс існує велика конкуренція між тими, хто підкуповує.

У тих, хто йде на вибори є багато "дурних" грошей. Не зароблених, а вкрадених. З такими грішми розлучаються дуже безболісно

Гроші для виборця у тренді. Якщо йдеться про топову корупцію — обмін послугами, адміністративними можливостями.

При цьому політичним партіям за підкуп не соромно. Такого поняття для них взагалі не існує. Воно відсутнє. Навіть якщо публічно засуджують, на практиці все рівно роблять.

Якщо далі голоси продаватимуться - буде реванш вчорашніх сил. Кошти для цього вони отримуватимуть з РФ, щоб повернути Україну в минуле. Північний ворог підкидає гроші потрібним йому партіям. Якщо Кремль фінансує Ле Пен у Франції, то чому він не може профінансувати проросійські сили в Україні?

А нинішня влада так нічому і не навчилася. Не може покласти край корупції.

Ігор Лосєв, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі