Крим – це Україна, малята. Крадене доведеться повернути

Передача півострова не була подарунком

Щоб закрити тему ностальгії по Криму. Тезово.

1. Цікаво, що "кримнаші" забувають про те, що Крим перейшов під юрисдикцію України не у 1991, а у 1954 році. Коли абсолютної більшості біснуватих красенів з триколорами ще на світі не було.

2. Крим не "подарував" Україні "українець" Микита Хрущов - уродженець Курської губернії. Передача півострова під юрисдикцію УРСР була досить складним, технічно опрацьованим процесом, про що свідчить купа документів. Передача не була "актом доброї волі" чи подарунком, це була обґрунтована необхідність, пов'язана з величезними проблемами щодо водо- та енергозабезпечення Криму, управління його природними ресурсами.

Передача не була подарунком, а обґрунтованою необхідністю, яка була пов'язана з проблемами щодо водо- та енергозабезпечення Криму

Переселенці, яких радянська влада помістила на місце репресованих корінних жителів, не володіли прийомами землеробства і не мали досвіду життя в умовах кримського степу та високогір'я. Крим треба було піднімати, а зробити це обхідними шляхами було неможливо. Рішення приймалося на рівні уряду і ЦК, а легенду про п'яного Хрущова, який подарував Крим землякам, вигадали пізніше.

Те, що передача Криму була здійснена з помпою і приурочена до дати - так це в традиціях влади. А подарунок відхаркували бюджетом республіки протягом багатьох років.

3. Крим у складі України був автономією. Вибирав собі мирно червону нечисть, не платив податки в потрібному обсязі, прекрасно почувався на державній дотації. Українізацією і не пахло - ділили землю, грабували награбоване, браталися з Юрієм Лужковим, обслуговували флот майбутніх окупантів.

Українізацією в Криму і не пахло – ділили землю, грабували награбоване, обслуговували флот майбутніх окупантів

4. Україна нічого собі не забирала в 1991. З 1954 року Крим в її складі. У 1991 році були підтверджені домовленості щодо флоту, не більше. І цих домовленостей Україна дотримувалася.

5. Народ Криму в нинішньому звучанні - це нова інтерпретація назви військових пенсіонерів ВМФ РФ і пострадянського, вибачте, червоного бидла, яке через недбалість української влади, збереглося там, як у заповіднику.

6. Анексія Криму - унікальне явище в політичному житті людства. Давно жодна нахабна сволота нічого подібного собі не дозволяла. Спроби представити анексією об'єднання двох Німеччин або утворення Косова - це навіть не натягування сови на глобус. У першому випадку, це звільнення території Німеччини від радянських окупаційних військ і об'єднання народу. У другому - порятунок косовських албанців від сербського геноциду і припинення війни на території колишньої Югославії, яку розв'язав проросійський режим мерзотника Мілошевича.

Анексія Криму – унікальне явище в політичному житті людства

І за анексію території сусідньої держави, за це унікальне хамство, російський режим відповість повною мірою. Які б виправдання ватники собі не підшукували.

7. Думка колаборантів, з приводу законності окупації чужої території їх господарями, не враховується. Думка самих окупантів - тим паче.

8. Пам'ятайте Судети! Дуже повчальна історія.

9. Крим - це Україна, малята. Крадене доведеться повернути. З власної волі або ні, але доведеться. Запитайте у Адольфа Гітлера, він точно знає.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі