Конституційний Суд "поховав" "найуспішнішу українську реформу"

Народовладдя буде відновлено, а злодії покарані

26 квітня Конституційний суд визнав таким, що протирічить Конституції України (є антиконституційним) закон "Про всеукраїнський референдум", з моменту початку дії якого в 2012 році втратив силу закон "Про всеукраїнський і місцевий референдуми".

Це означає, що з моменту опублікування цього рішення Конституційного суду, тобто з 27 квітня 2018-го, закон "Про всеукраїнський і місцевий референдуми" знову набув чинності.

А це, в свою чергу, означає, що об'єднання громад, причому тільки сільських громад, може відбуватися виключно згідно з рішенням місцевого референдуму - така імперативна норма утримується в ст. 6 "реанімованого" закону.

Тобто, аферам із повального "добровільно-примусового" і адміністративно-шахрайського "об'єднання громад", які влада називає "найуспішнішою українською реформою", прийшов логічний кінець.

Вибори 29 квітня 2018 року будуть незаконними

Він наступив би і без цього рішення КСУ. Оскільки ця явно антиконституційна "реформа місцевого самоврядування", відповідні акти Кабміну і ЦВК оскаржені мною в судах і були б визнані незаконними якщо не в неляканих і недолюстрованих адміністративних судах, то в Конституційному - за моєю скаргою. Але рішення КСУ від 26 квітня додає наявним аргументам критичної ваги і прискорює згортання й скасування "реформи" з остаточного знищення місцевих Рад і демократії.

Вже 27 квітня ЦВК мала б терміново прийняти рішення про скасування власної завідомо незаконної постанови про призначення так званих перших виборів до сорока рад "ОТГ" - псевдо-об'єднаних територіальних громад - призначених на 29 квітня 2018 року.

Не встигла ЦВК зробити це 27 квітня - є час скасувати вибори 28-го, а не скасує - всім складом піде за грати. Бо з 27 квітня 2018 року той пакет документів, на підставі яких призначені ці шахрайські "перші" вибори, не відповідає вимогам "відновленого" закону "Про всеукраїнський і місцевий референдуми".

Там нема рішень місцевих референдумів, як того вимагав і зараз вимагає закон, і тому вибори 29 квітня 2018 року будуть незаконними.

Вітаю українців із цією видатною подією - початком кінця злочинної "реформи" із знищення села і узурпаціі влади.

Це тільки "перша ластівка" - так само будуть скасовані і всі інші антинародні афери влади. Народовладдя буде відновлено, а злодії покарані.

Аркадій Корнацький, народний депутат України

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі