Настав час ліквідувати Путіна

Кремль вже не зможе оголосити шахи грою "в дурня"

Якщо в епоху Горбачова світ із захопленням розучував складні російські слова - такі, як "perestroika" і "glasnost", то тепер в лексикон входить щось страхітливе: "novichok". І - так: Путін - зовсім не Гітлер. Він не бореться з цивілізацією, але запекло сперечається з нею. Сперечається через аргументи зухвалого терориста: "Ви занадто розлінуватися. Побудували собі скляний будинок і думаєте, що ніхто не кине в нього камінь? Я жбурну. Наш "русский мир" страшний і голодний. Нацькую я на вас, мабуть, своїх "ввічливих варварів", якщо вже ви відрубуєте мені можливість безперешкодно красти і грубіянити". Ось і вся природа кремлівського сперечальника. Європа пред'являє йому претензії за хімічну атаку в Солсбері, а він відповідає: "Та це хіба атака? Хто ж так атакує? Ось в Сирії зараз на шпиталь була атака. Подивіться, скільки постраждалих! До речі, нас там немає. Це - знову не ми. Але, якщо що, можемо повторити".

Такий діалог з підвищенням інтонацій - аж до істерик, з ризиком натискання на ядерну кнопку - не може тривати безкінечно. Він обов'язково закінчиться нервовим зривом з боку психічно неврівноваженого пацієнта. Йому до чортиків прикро: як же так - всі на одного. Де ж ваші правила гри? Де толерантність? Заспокійливий масаж? Психотерапевтичні сеанси на полях "Великої двадцятки"? До цих пір у відповідь на санкції він поблажливо бомбив власний Воронеж, який давним-давно здався йому на милість. І маніяк відповідав взаємністю: різав плоть жертви, не даючи їй померти. Навіть лестив нещасній: "У тебе особливий генетичний код, унікальна пристрасть до самопожертви. І, коли ти помреш в стражданнях - неодмінно опинишся у вічному раю".

Олексій Міллер, затамувавши подих, стежить за Гонконгівською біржею, де весело летять в прірву активи Олега Дерипаски, який стрімко перетворюється з "короля алюмінію" в дерев'яного Буратіно

А Захід в потойбічні балачки не вірить. Він довіряє висновкам слідчих і підрахункам аудиторів. І ось вже Олексій Міллер, затамувавши подих, стежить за Гонконгівською біржею, де весело летять в прірву активи Олега Дерипаски, який стрімко перетворюється з "короля алюмінію" в дерев'яного Буратіно. А після цього падіння свої ж, як ковбаску, поріжуть Дерипаску. І від значного списку "великих і незбагненних мрій" залишається одна - цілком земна і банальна: залишитися в живих. І не факт, що збудеться. Бо своїх колег Міллер прекрасно знає: ці можуть забити трубою до смерті. І Віктору Вексельбергу відірвати те, чим так славився його куплений і тричі переподарований Фаберже. І тваринним страхом віє від кожної хамської репліки постпреда РФ в ООН Василя Небензі, що махає книжкою про Алісу на засіданні Радбезу. І обличчя його, як і обличчя самого Кремля, все більше нагадує те, що вже насувається на всю луб'янскую братву, ідеально римуючись зі словом "Європа".

Сперечатися зі вселенським хамом марно. Якими б не були докази - він їх відкине. Лікуватися не бажає, а будь-який примус підштовхує його до вчинення глобального суїциду. Якщо він калічить і мучить патологічно закохане в нього населення - то що йому варто знищити тих, хто його так ненавидить? "Натисни на кнопку - отримаєш результат". Його лякають тінь Муаммара Каддафі й доля Слободана Милошевич. А вже фінал Ніколае Чаушеску представляється і зовсім неприйнятним. Але він бачить, що кільце навколо нього стискається. І навіть якщо його ім'я не прописане в американському списку санкцій - за фактом, воно там є. Бо ім'я це колективне.

Путін бачить, що кільце навколо нього стискається. І навіть якщо його ім'я не прописане в американському списку санкцій - за фактом, воно там є

Мабуть, в черговий "День Победобесия" 9 травня він гримне ядерним арсеналом так, як не гримів досі. Він обов'язково пред'явить світу щось значне. Нехай навіть муляж з страхітливою анотацією - спробуй розберися, в робочому він стані чи ні? Хто тут у нас смертник? Хто хоче зіграти в "кремлівську рулетку"?

Хамство "Новічка" розлютило Британію, і англійка просто так цього вже не залишить. І якщо Трамп тільки спробує "підставити плече" таємному другу Володі - його жорстоко намотають на Білий Дім і розмажуть по всій площі Імпічменту. Західний істеблішмент оголосив Путіну війну. Не Тереза Мей з Макроном і Трампом, а саме - весь політичний клас Заходу. І не Володимиру Володимировичу, як гопнику і виродку, а всьому згуртованому колективу пост-радянської мафії, яка виросла в пітерських і тамбовських підворіттях, набрякла від шалених нафтових грошей і підживлюється луб'янськими спец-технологіями. І цю групу почали "мочити". І, відчуваючи свій фінал, який насувається, Путін приховано готовий позначити власну роль в Історії. Чи не тому так завзято по Москві розпускають чутки про те, що відразу після інавгурації вождь відправиться на власне весілля? "Єва плюс Адольф - дорівнює Аліна плюс Володя".

Усунути параноїка 7-го числа проблематично: Москва буде зачищена до стану пустелі, а 9-го фюрер може заплутати сліди

Зрозуміло, що Путіна пора ліквідувати разом з його збожеволілим оточенням, поки цей щур не накоїв непоправних злочинів глобального масштабу. Для подібної спецоперації ідеальні дві дати 7 травня (день інавгурації диктатора) і 9 травня - улюблений розковбас вояччини Володі. Зрозуміло, що усунути параноїка 7-го числа проблематично: Москва буде зачищена до стану пустелі, а 9-го фюрер може заплутати сліди, випаруватися і матеріалізуватися де-небудь в Севастополі. Але Захід своїм угодовством і тривалим фінансовим фліртом сам ускладнив для себе вирішення задачі, і діяти тепер доведеться в найбільш незручних обставинах. Причому, грати потрібно на випередження, поки оскаженілий кремлівський щур не вчинив свій останній відчайдушний стрибок.

Партія переходить в ендшпіль, і оголосити шахи грою "в дурня" у Кремля вже не вийде. Шах оголошений, санкції подіяли. Путін зробив хід у відповідь, вдаривши по Сирії. У Кремля - цейтнот, а у Заходу час на хід ще є. Але його небагато. Особливо якщо врахувати, що таку партію світ ще не розігрував. Він в цьому - явний новачок.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі