Добре, що депутати хочуть звільнити Супрун

Якщо депутати не сварять міністра - це поганий міністр

Корупційна солідарність - це коли Міністерство охорони здоров'я відправляє у відставку корумповану до мозку кісток главу університету Катерину Амосову, дочку відомо лікаря, а комітет парламенту, де зібралися всі бенефіціари корупції в охороні здоров'я за останні десятиліття, і який очолює дочка іншого відомого лікаря Ольга Богомолець, вимагає звільнити Уляну Супрун.

Корупційна солідарність - найміцніша в Україні. Скуті одним ланцюгом. Зв'язані однією метою. Ніщо не тримає їх разом краще, ніж загальні інтереси. І спроби боротися з корупцією тільки краще їх згуртували.

І чим більше борються, тим краще вони згуртовуються. І тепер будуть кричати про корупційний суверенітет. Втручання у внутрішні справи України. Це наша корупція і руки геть від неї. Де не кричать - там мало роблять. Якщо депутати не сварять міністра - це поганий міністр. Якщо депутати не хочуть звільнити міністра - значить, він не заважає депутатам дотримуватися свого напрямку. Якщо депутати мстять громадським активістам - це означає, що їхня робота ефективна. Якщо депутати вставляють палиці в колеса наглядовим радам державних компаній - там створюють ризики для корупційної солідарності. Якщо депутати вимагають відставки заступника міністра економіки Максима Нефьодова - значить, він не дає їм та їхнім друзям розпилювати на тендерах.

Усе так просто, що навіть прикро. Ніяких прихованих мотивів в Україні немає в принципі.

У Міністерстві охорони здоров'я робота йде системно - і відразу повстають проти міністра. Що ж це таке, приїхала іноземка і не дає їм жити звичним життям. Звільнити її.

Усім же відомо, що українська медицина і освіта - кращі в світі. Не те що в цих америках. Не можна дозволити їх зіпсувати

Усім же відомо, що українська медицина і освіта - кращі в світі. Не те що в цих америках. Не можна дозволити світовій закулісі зіпсувати нашу медицину. І головне, не можна прибирати людей, які роками управляли нашою медициною, адже всім відомо, що весь цей час тут рулювали чесні й безкорисливі люди. Справжні патріоти.

І якщо Супрун дозволяє собі поставити під загрозу українську скріпу, корупційну солідарність, то не місце їй в українському уряді. На думку українських депутатів. І як добре, що Супрун — виконуюча обов'язки міністра. І парламент просто не може її звільнити. Тому що не зміг її призначити повноцінним міністром. Все-таки, іноді, безпорадність українського парламенту в прийнятті рішень має свій плюс.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі