Вітаю, ми знову в Україні Януковича

День реваншу

Сьогодні Рада демонстративно провалила відміну е-декларування "антикорів".

І не треба тут про те, хороші "антикори" чи погані. Я особисто інколи стаю мішенню замовних "антикорів по виклику", не маю жодних ілюзій щодо етики багатьох "професійних борцунів". Але є базові принципи права, які не залежать від того, хто кому подобається.

Е-декларування - спосіб контролю тих, і винятково тих, хто в той чи інший спосіб є розпорядником коштів платників податків. Це вичерпний перелік, і "борцуни" до нього жодним чином не належать. При всіх недоліках, вони не утримуються за наш з вами кошт і не оперують нашими грошима, тож під е-декларування ніяк не потрапляють.

Відміну е-декларування "антикорів" Рада провалила, добре знаючи позицію ЄС та Штатів, тобто свідомо пішла шляхом Януковича, який свого часу відмінив підписання Асоціації

При чому відміну е-декларування "антикорів" Рада провалила, добре знаючи позицію ЄС та Штатів, тобто свідомо пішла шляхом Януковича, який свого часу відмінив підписання Асоціації.

В цей самий день профільний комітет проголосував за відставку Уляни Супрун, тобто за відміну медичної реформи та поновлення панування старої медичної мафії. У голосуванні "злилися у екстазі" нардепи від Опоблоку та БПП - "нічого особистого, лише бізнес".

Профільний комітет проголосував за відставку Уляни Супрун, тобто за відміну медичної реформи та поновлення панування старої медичної мафії

І як вишенька на торті - серйозне просування у "справі Майдану"! Нарешті пред'явлено підозру у вбивстві. Ну от лише маленька дрібничка: майданівцю, у вбивстві двох "беркутів". "Злочин" стався 20 лютого - тобто після "мирного наступу" та Маріїнського, ночі штурму Майдану, розстрілу снайперами на Інститутській...

Ну що, пані та панове, вітаю у "новій" Україні. Тій, з якої ми вважали, що вирвались ціною життів Небесної Сотні. "Бек ту реаліті".

Серйозне просування у "справі Майдану"! Нарешті пред'явлено підозру - майданівцю, у вбивстві двох "беркутів"

Тенденції очевидні, позиції всіх та кожного загалом зрозумілі. Давайте думати, що нам з цим тепер робити - чекати, поки прийдуть за всіма, кого тоді, взимку 2014-го, смс-розсилкою попередили: "Ви вчиняєте злочин!"? Чи знайдемо кращий вихід? Тоді принаймні знайшли.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі