Савченко втягує країну в паралельну реальність

Україна - не Росія. Треба обирати правосуддя, а не "політичну доцільність"

Надія Савченко на комітеті фактично пообіцяла повторити 83-денне голодування в українській в'язниці, якщо її туди посадять.

Попри всю патетику, це реальний шантаж і неготовність відповідати за власну позицію. Адже вона неодноразово проговорює про загальнонародне бажання вчинити військовий переворот. Але щодо себе та свої дії по організації цього перевороту, то тут вона називає їх "створенням сюреалізму", тобто жартом.

Савченко втягує країну в паралельну реальність, де за публічним зізнанням в підготовці злочину не слідує покарання, тому що "аби не було гірше".

Намагається провести паралель між путінським судилищем і українським судом

Таким чином здійснюється прецендент, що такі дії можливі і безкарні. Це якби вбивцю не саджали тільки тому, що "він не хотів вбивати".

Савченко не раз говорила, що хотіла стати прикладом. Це її зоряний час. Можливо більш зоряний, ніж перфоменси в російській в'язниці. Тому що вона намагається провести паралель між путінським судилищем і українським судом. І тут нам треба пам'ятати, що Україна - не Росія. І обирати правосуддя, а не "політичну доцільність".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі