Хто платитиме за наслідки "АТО"?

Війна чи антитерористична операція - визначення має значення

Інколи політики та експерти переконують, що байдуже, як називати те, що "відбувається на Донбасі". Це ж, мовляв, суті не міняє. І ми такими хитрощами нібито "виграємо час", "водимо Путіна за ніс", "зберігаємо підтримку західних партнерів" і таке інше.

Аби збагнути, що це не зовсім так, ось вам лише одне положення із проекту постанови Королевської про посилення соціального захисту внутрішньо переміщених осіб: "Прийняти Порядок відшкодування (компенсації) шкоди особам за нерухоме майно, зруйноване або пошкоджене в ході антитерористичної операції". Проект цієї постанови зараз обговорюють у Раді.

Не важко ж здогадатися, хто платитиме за руйнівні наслідки "АТО", яка не була війною Росії проти України, а просто спецоперацією проти якихось "бунтівних терористів" всередині країни

Не важко ж здогадатися, хто платитиме за руйнівні наслідки "АТО", яка не була війною Росії проти України, а просто спецоперацією проти якихось "бунтівних терористів" всередині країни. Терористи можуть хіба що відмотати термін. Це у кращому разі.

Саме для цього було важливо ухвалити закон про визнання тимчасової окупації Донбасу з усіма наслідками з цього.

Саме тому необхідно якнайшвидше започаткувати процес підготовки консолідованої претензії. Підійти до справи треба серйозно, а не як зазвичай. Парламент вчора ухвалив відповідну постанову. Бо королевські не спатимуть. Їхнє завдання повісити все на наші з вами плечі.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі