Примусова спецоперація узурпатора

Немає ніяких виборів президента РФ в Криму

Потрібно розробити новий лексичний апарат. Коли математики хочуть створити нову теорію, вони в першу чергу створюють під неї математичний апарат. Щоб було чим оперувати. Нам потрібно створити новий лексичний апарат. І тоді багато питань відпадуть самі собою.

Був у Ленура Іслямова на програмі "Міст" на ATR. Говорили про вибори в Криму. Словосполучення "вибори президента Російської Федерації в Криму" відразу ставить багато питань. Як бути? Брати участь, не брати? Голосувати за кого-то з опозиційних кандидатів, або не голосувати?

Але дивіться, що відбудеться, якщо використовувати інший лексичний апарат.

Немає ніякого президента, тому що президент - посада виборна, а Володимир Путін - узурпатор

Немає ніяких виборів президента Російської Федерації в Криму. Тому що, спочатку, взагалі немає ніякої Федерації. Федерація, це державне утворення, в якому суб'єкти мають певну частку незалежності. А Росія - унітарна держава, керована не те, що з одного центру, а одноосібно однією людиною. Немає ніякого президента, тому що президент - посада виборна, а Володимир Путін - узурпатор. Чоловік, який захопив владу силовим способом. Немає ніяких виборів. Тому що вибори - ВІЛЬНЕ волевиявлення громадян. З допуском всіх кандидатів до ЗМІ, можливістю створення партій, можливістю реєстрації, чесним голосуванням. А є примусова спецоперація щодо продовження терміну перебування узурпатора на троні.

І немає ніякого російського регіону "Крим". Є окупована українська територія.

Отже. Немає ніяких "виборів президента Російської федерації в Криму", а є операція окупаційних комендатур під керуванням гауляйтера на захопленій території.

І немає ніякого російського регіону "Крим". Є окупована українська територія.

Варто застосувати правильну термінологію - і всі питання відпадають самі собою, чи не так?

І друге. Президента Росії вибирають в Росії. Вживання обороту "вибори президента Росії в Криму" не залишає ніякої іншої логічного ланцюжка, крім тієї, що Крим - це теж Росія. А якщо Крим - не Росія, то і сам питання стає безглуздим.

Бачите, як все стає просто, якщо всього лише назвати речі своїми іменами.

Немає ніяких "виборів".

Нема в чому брати участь.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі