В Москви істерика. Коли не вмієш гідно програти

Істерички з Газпрому

Найсильніші санкції були не секторальні і навіть не персональні.

Найсильнішою санкцією виявився арешт кокаїну. Тому що тепер їм реально зірвало дах. І Газпром, і Кремль почали істерити. Що поробиш, ломка.

Газпром програв Нафтогазу. Програв на $ 2,6 млрд. І судячи з усього, дуже несподівано для себе. І тепер Остапа понесло.

Спочатку вони сказали, що рішення не справедливе. І вони будуть його оскаржувати. Але рішення Стокгольма можна оскаржити тільки в Стокгольмі. Тому, вперед і з піснею. Нехай оскаржують. І вони це, напевно, розуміють. І хлопці вирішили напаскудити. По дрібному.

Нафтогаз відправив у Газпром гроші за газ. Передоплату. Як і має бути за рішенням арбітражу. Газпром повинен був виставити нам газ. А далі вже пояснити ситуацію можна тільки в контексті кокаїну і його браку. Ось що відповіли "звідти".

"Газпром дійсно отримав кошти від "Нафтогазу України" в оплату березневих поставок газу. Однак, як то кажуть, дороге яєчко до Христова дня", - сказав Медведєв.

Як то кажуть, німа пауза. Зрозуміти таке без дози неможливо. Хоча в цілому все ясно. Програли суд і паскудять. При цьому несуть нісенітницю. Але Україні зараз потрібен імпорт. Вони це розуміють. Березневі морози замість весни. І потреба в газі вища, ніж здатності підняти зі сховищ. І потрібен імпорт. А на хабі пік цін, адже в Європу нежданно прийшли морози. І Газпром вирішив скористатися. Відключив за звичкою газ. Горбатого могила виправить.

Звичайно, тепер вони нам так можуть тільки настрій зіпсувати. Може, в цьому і була ідея. Щоб відволікти керівництво Нафтогазу від святкування. У будь-якому випадку, це істерика слабака. Це як чоловік, якого звільнили з роботи, б'є свою дружину. Це доля невдахи. Істерички.

Добре, що весна. Добре, що ми вже знаємо, з ким маємо справу. І тепер головне цього ніколи не забувати. І перечекати морози, перетерпіти і показати Європі, з якою істеричкою вони мають справу. А там, може, чиясь істерика допоможе в боротьбі з Північним потоком.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі