Про природу русофобії

Єдиний шлях порятунку всього світу від Росії і самих росіян

Русофобія, якщо так можна висловитися, - єдина точна наука серед гуманітарних. Оскільки базується тільки на об'єктивних фактах. Ніхто не "побоюється росіян", не "не любить росіян" за просто так. Як, наприклад, антисеміти євреїв. Також ніхто не "не любить росіян" як окремих особистостей, індивідуумів. Якщо етнічно російська людина поводиться пристойно, їй ніхто ніде поганого слова не скаже. Це об'єктивні факти.

Як і те, що русофобія щодо "русского мира", пропагандистів і носіїв даного різновиду фашистської ідеї, завжди має конкретні причини, є їх наслідком. Це (неповний список): війни, вбивства, беззаконня, знищення чужих історії / культури, моральний терор, фактично расистська ненависть частини російського суспільства до інших людей/ країн/ народів. А головний факт - те, що в даний момент, як і, на жаль, майже всю історію, ця частина російського суспільства - математично більша. Коли такий період був у німців, германофобія нікого не дивувала, всі розуміли її корисність і обгрунтованість.

Русофобія щодо "русского мира", пропагандистів і носіїв фашистської ідеї, завжди має конкретні причини: війни, вбивства, беззаконня, знищення чужих історії/культури, моральний терор, ненависть частини російського суспільства до інших людей/країн/народів

Точно так русофобія корисна і обгрунтована в наш час. Русофобія - не етнічна, не антигуманна, вона не зачіпає конкретних невинних людей, їх прав. Русофобія - полїтична. Вона відображає невигадані, фактичні загрози, які російське суспільство своєю переважною більшістю згенерувало саме. Ніяких інших винних немає.

Як у випадку з німцями, політична русофобія кане в небуття, щойно більшість російського суспільства (не тільки в РФ, але і всюди в світі) усвідомить неприпустиму злочинність своєї поведінки, діяльно виправиться. Ні хвилиною раніше, ні хвилиною пізніше цього не відбудеться. До усунення об'єктивних її причин русофобія в світі буде тільки зростати. І до цієї хвилини перелому ніяка окрема особистість з російського суспільства не має морального права ображатися на русофобію як неприйняття самого різного роду "російськості". Власне, і образи ці до тієї хвилини не повинні нікого цікавити.

Політична русофобія кане в небуття, щойно більшість російського суспільства (не тільки в РФ, але і всюди в світі) усвідомить неприпустиму злочинність своєї поведінки

Політична русофобія як усвідомлена стратегія цивілізованого світу у ставленні до "русского мира" - на всіх фронтах - є не тільки неминучою, але і гостро необхідної опцією. Без неї просто не можна. Не бути зараз русофобом - значить, не усвідомлювати реальності, не оцінювати об'єктивно масштаб загрози.

Русофобія - єдиний шлях тотального викорінення "русскомірного" зла. І в суспільному сенсі, і в державно-політичному, і в головах конкретних людей, де це зло оселилося. Світ повинен стати послідовно русофобським, у всьому - від економіки і до спорту. Поступово він таким і стає, це об'єктивний процес. Інакше фашизована більшість російського суспільства ніколи не усвідомлює, за що ж "їх так не люблять", і не побачить сенсу змінюватися.

Світ повинен стати послідовно русофобським, у всьому - від економіки і до спорту

Русофобія - це єдиний шлях порятунку не тільки всього світу від Росії, але і самих росіян від шовіністичної параної. Раз вже ні приклад німців, від яких самі росіяни постраждали, ні приклад їх власного фюрера - Сталіна - більшість російського суспільства нічому не навчив.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі