Чому Порошенко не прийде у суд над Януковичем

Питання зовсім не у безпеці

Загалом, очевидно, що свідчення Петра Порошенка у суді над Януковичем саме по відео-конференції є мотивовані політично, і тут суд "прислухався" до "друзів із виконавчої влади".

І питання тут зовсім не у безпеці.

Схоже, ті, хто відповідають за напрямок комунікації в Адміністрації президента, вивчили досвід виступів у цьому ж суді інших "vip-свідків": Яценюка, Авакова, Турчинова.

І побачили, що сам характер допитів виставляє їх у не дуже вигідному ключі.

Фактично, ці допити адвокати Януковича перетворили у допити самих Яценюка, Авакова і Турчинова щодо всього, що вчинили свідки. Наприклад, щодо "здачі Криму". І виглядали вони (свідки) тоді не найкращим чином.

Та й, загалом, коли політик виступає як свідок, безпосередньо, без допомоги консультантів, радників, спічрайтерів та інформаційної підтримки "ботів", він, часто, виглядає зовсім по-іншому.

А тут, очевидно, Порошенко має виглядати найкраще.

Бо він реально мало що може сказати саме по держзраді Януковича, але, очевидно, весь розрахунок полягає у запуску наступної передвиборчої кампанії на основі співставлення самого Порошенка із Януковичем.

По суті, нас очікує розлога політична заява, котра, завдяки формату відео-конференції, буде повністю управлятися із АП. А якщо дискусія почне заходити у небажане русло, то "скайп може прерватися" у будь-який момент.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі