Алі Баба і 210 розбійників

США оприлюднили "чорний список" російських олігархів і політиків. Що далі?

Санкції проти 210 чиновників і олігархів, які потрапили в кремлівську доповідь Мінфіну США, поки не введені. І ще невідомо, чи стануть вони реальністю.

Однак сам факт публікації цих списків має величезне значення. Більшість найбільш впливових учасників ОЗУ "Кремль" названі поіменно. Тепер залишилося їх дотиснути. Боюся, цей процес наштовхнеться на жорсткий опір західних еліт, що провадять прибутковий бізнес із путінськими розбійниками.

У цій ситуації з'явилося дуже важливе завдання, яке можна назвати "місією еміграції".

Необхідно домагатися введення тотальних санкцій проти всіх 210 розбійників і їх ватажка - в США, в Євросоюзі, Швейцарії, Ізраїлі

У нас є можливість донести свою думку до громадськості і влади країн, в яких ми живемо. Необхідно домагатися введення тотальних санкцій проти всіх 210 розбійників і їх ватажка, причому не тільки в США, але і в Євросоюзі, Швейцарії, Ізраїлі. А також вимагати проведення міжнародного розслідування їх злочинної діяльності, що включає пошук активів в офшорах і т.д.

Це амбітне завдання, але немає нічого неможливого. Ще недавно такі великі "предсанкційні" списки теж здавалися нереальними.

Зупинити міжнародну експансію путінського злочинного співтовариства можна тільки за допомогою реальних санкцій проти всіх його членів, в тому числі і самого старого ватажка.

Західні еліти повинні зрозуміти, що мир важливіший за прибутки

Тільки так можна позбавити Кремль фінансових ресурсів для ведення підривної діяльності і підготовки до реальних воєн.

Інакше гібридна війна проти демократії триватиме, ризикуючи перейти в катастрофічне військове протистояння. Західні еліти повинні зрозуміти, що мир важливіший за прибутки.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі