Нічого рятувати Росію

У прекрасній вільній Землі майбутнього

У прекрасній вільній Землі майбутнього ми, безумовно, скасуємо до біса національності і країни за етнічною ознакою. І видавати громадянство будемо за результатами тесту, заснованого на зведенні воєдино розумових даних, здібностей до моральної емпатії, освітнього рівня, прийняття загальнолюдських цінностей, поведінкових норм і так далі.

Скільки у тебе умовний показник? Сорок п'ять? Ось тобі, друже, автомат, скломий і паспорт ДНР. Їдь. Хай щастить. Трохи вище? П'ятдесят два? Ну, ок - Воронеж. Дев'яносто? Сомаліленд. Сто п'ятнадцять? Тримайте паспорт США. Сто сорок? Раді вітати в Ісландії, сер. Сто п'ятдесят? Шалом! Сто шістдесят? Ілон, ми тобі сантехніка на Марс знайшли.

Національністю буде показник розумового, морального, освітнього і людського розвитку. Він же буде і візою. Хочеш перейти на наступний рівень і жити в більш процвітаючій країні? Вчися. Розвивайся. Удосконалюйся. Принось користь. Вивчи математику, створи твір мистецтва, винайди нейропротез, спаси пташеня, борись із жорстокістю і рабством. Здав екзамен - ось тобі список нових відкритих для тебе країн.

І купити це громадянство буде не можна. Пофіг на твої гроші, які ти десь там накрав.

І коли ти говориш: я живу там-то - всі відразу розуміють, з ким мають справу.

Люди повинні жити там, де їм добре

Тому, коли я чую фрази типу "зробити Росію вільною і процвітаючою", я щоразу думаю - а нахріна? Всі вільні і процвітаючі в кінці кінців їдуть з цієї території в і так вільні і процвітаючі міста. Тільки витрачають зараз на цей переїзд на порядок більше зусиль, ніж потрібно, навіщось доводячи свою національну приналежність і шукаючи в собі якесь коріння. Це я не про себе, якщо що. Так, взагалі.

Ну ось що вам, наприклад, від моєї національної приналежності, якщо я - імперський мудак? Не коріння вам треба перевіряти, дорогі мої міграційні офіцери, а мізки.

Що вам від моєї національної приналежності, якщо я - імперський мудак? Не коріння вам треба перевіряти, дорогі мої міграційні офіцери, а мізки

А в Воронежі нехай живуть люди з накраденим мільярдом доларів в підвалі, догхантери, глядачі "Битви екстрасенсів", свідки пришестя савєцкой ковбаси по два двадцять, страдателі за сильною рукою і любителі сємок на кортах. Люди повинні жити там, де їм добре. Скріпи до скріп, камені до каменів. Всі бажання повинні виконуватися. Бухаєш, кричиш на дітей, б'єш тварин, ненавидиш не таких і практикуєш моральну ідіотію - будьте люб'язні, ось вам мікрорайон Хіммаш, 132 вулиця Будівельників. До ваших послуг комфортабельні під'їзди для сцяння і модернізовані лавочки для блювання. І без різниці, звідки ваше коріння і який у вас колір шкіри. Іспити треба було здавати нормально. Хочеш поїхати з Балашихи, вчи англійську.

І все відразу стане органічно і опиниться на своїх місцях.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі