Путін у Мавзолеї та інші православно-чекістські святі

Російська православна церква оголосить Леніна мучеником

Путін не випадково саме зараз порівняв тіло Леніна в Мавзолеї з мощами святих. Мабуть, готують громадську думку. Скоро РПЦ оголосить святими Леніна, "від жидів (Каплан) замучених", а також Дзержинського і Сталіна.

Мавзолей передадуть у відання РПЦ, яка негайно налагодить там продаж ікон із "ликами" Леніна і Сталіна, свічок із п'ятикутною зіркою, а також організовує окремий платний VIP-вхід. У VIP-залі Мавзолею солідним клієнтам за окрему плату подаватимуть елітні напої та закуски, включаючи особливо люблене гурманами філе з плоті Господньої з перцевим соусом "червоний терор".

Після смерті Путіна спільний собор РПЦ, ФСБ і КПРФ оголосить його православно-комуно-чекістським святим

Нащадки жертв комуністичного режиму за невелику плату зможуть замовити в Мавзолеї, в безпосередній близькості від мощей святого Леніна, поминальні служби по замученим його послідовниками родичам. А поруч РПЦ побудує готель для паломників, елітний бордель і підпільне казино.

Після смерті Путіна спільний собор РПЦ, ФСБ і КПРФ оголосить його православно-комуно-чекістським святим. Забальзамовані путінські мощі покладуть у Мавзолей. А РПЦ налагодить новий прибутковий бізнес із торгівлі святими путінсікімі реліквіями (труси, шкарпетки, нігті, волосся, біоматеріали Путіна від іноагентів).

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі