Нові політичні ув'язнення і обміни полоненими. Це може тривати вічно

Кремлівська діалектика

У Сімферополі ФСБ проводить нові обшуки. Тиск посилюється.

Рефат Чубаров (голова Меджлісу кримськотатарського народу, - ред.) каже, що число лише кримських політв'язнів зросло до 60 чоловік.

Тим часом, Віктор Медведчук пообіцяв другу серію обміну полоненими. Петро Порошенко розпорядився розпочати переговори про це після Водохреща.Так може тривати вічно.

Нас хочуть переконати, що переслідування цивільних на окупованих територіях, нові політичні ув'язнення, обмін полоненими і збройна війна - окремі процеси

Кремлівські діалектики пропонують усім іншим метафізичні окуляри. Нас хочуть переконати, що переслідування цивільних на окупованих територіях, нові політичні ув'язнення, обмін полоненими і збройна війна - це все окремі процеси, які не залежать одне від іншого.

У цих "окремих" процесах завжди знайдуться окремі посередники, які вимагатимуть від нас окремих поступок. Таку метафізику пропонують нам.

Хоча все це одна, в єдиному центрі координована агресія Кремля, приправлена політичною дестабілізацією та постійними інформаційними диверсіями в Україні і на Заході.

Так виглядає кремлівська діалектика.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі