Чи потрібна звільненим бранцям увага перших осіб держави?

Коли піар влади доречний

Не так поміняли. Віддали забагато сепарів. Не можна було міняти діда, який підірвав блокпост гранатою в банці меду. Піаряться. Відпустіть хлопців додому, до рідних!

Правда? Відпустити? А ви запитали у самих хлопців, чи приємна їм увага перших осіб держави?

Може, вони весь цей час сиділи і сподівалися, що зустрінуть, як героїв, покажуть по телевізору. Що полон, катування, смерті друзів - все це було не дарма? Ах, як же ви могли запитати, вас же не було в аеропорту. Жодної чорноротої зрадливої дупи - ваша релігія вам не дозволяє. Це ж не олів'є 5 хвилин на камеру різати, а їхати до Борисполя, чекати, мерзнути. Ну його нафіг! Нехай порохоботи зустрічають.

Ви подумали про піар влади. А ви подумали, як після цього піару буде тим, хто ще в полоні?

Звільнених сепарів у ДНР закрили на перевірку в МГБ. Когось знову посадять - за шпигунство. Звільнених українців кружляє президент. Після такого сигналу чиновники на місцях зроблять все, щоб повирішувати проблеми недавніх бранців.

І коли до Сенцова й інших в'язнів доходять такі новини, їм точно сидиться не так, як заднім числом звільненим російським найманцям, від яких відмовляються рідні, а вдома чекає підвал ГРУ і перевірка спецслужб.

А щодо втоми звільнених в'язнів і недоречності двіжу навколо них, просто повірте: вчорашній день точно не був найважчим в їх житті.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі