За вами немає правди. На вас чекає в'язниця

Про Майдани і антимайдани

Зараз прихильники Саакашвілі сильно збудилися бажанням киян вийти на Майдан випити кави. Вони постять фейки і складають розстрільні списки порохоботів. Виправдовують свою підтримку брехуна і корупціонера, який затіяв революцію проти "бариг" за гроші інших бариг, невиразними ідеалами. Називають майданівців, які відстояли весь Майдан, антимайданом.

Це страх. А раптом їх вийде більше? А раптом вони не стануть громити магазини, а замутять крутий перфоманс? А раптом за ними піде все місто?

Хто справжній Майдан, допоможе визначити невеликий екскурс у минуле. Коли був справжній Майдан, а в Маріїнку підвезли антимайдан, страшно не було. Тому що нас цікавила не картинка, а результат. Тому що їх були тисячі, а нас - десятки і сотні тисяч. Тому що їх привезли з Донецька, а Місто було наше і ми це відчували стовідсотково.

Ви правильно боїтеся. За вами немає правди. За вами немає сили. Навіть ваші лідери відхрестилися від ваших безумств. Вас чекає в'язниця за те, що ви вже наробили. Нічого особистого, це питання виживання. А коли все закінчиться, буйні сядуть, Саакашвілі поїде доживати до Вашингтона, а Лещенко з Найємом будуть проситися в БПП на другий депутатський термін, ви розійдетеся по своїм обшарпаним диванам нудити про fail state. Хоча справжній fail - це ви самі.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі