У нас півкраїни зеленських

Війна війною, а обід за розкладом

Кажуть, ролик, де Володимир Зеленський захищає свою кормову базу вже зібрав під мільйон переглядів. А як інакше, якщо у нас півкраїни таких зеленських.

Війна війною, а обід за розкладом.

За добу загинули п'ятеро наших на фронті. І на цьому контрасті Зеленський зі своїм гумором і викривальної патетикою, м'яко кажучи, недоречний.

Крим, Донецьк, Луганськ стали можливі, тому що "Свати". Єдиний культурний простір, який формуємо не ми і який формується, щоб підкорити нас

Якщо ви ще не зрозуміли, Крим, Донецьк, Луганськ стали можливі, тому що "Свати". Ще "Дом-2". "Вікна". "Велике прання". Новини на Першому каналі. Єдиний культурний простір, який формуємо не ми і який формується, щоб підкорити нас.

У цьому культурному просторі українець завжди або клоун, або зрадник. Кожна, навіть сама безневинна, на перший погляд, деталь будь-якого російського телепродукту спрямована на осміювання України і українців.

Нашим громадянам вкладають в голову, що все українське - погане, ганебне, відстій. І вони перестають ідентифікувати себе українцями, їм це неприємно і дискомфортно. А потім заходять танки і їх зустрічають хлібом-сіллю.

Тепер зрозуміло, навіщо "Свати"?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі