Перемоги нових політиків

Як новачки здобувають авторитет

Чим старий політик відрізняється від нового? Поки старий пише законопроекти, довго і нудно домовляється з різними групами впливу, щоб отримати під цей законопроект голоси, новий політик бере програму майбутньої сесії, вивчає, які законопроекти планують розглядати і висуває владі ультиматум: негайно розглянути те, що і так мали.

Поки очманілий від таких вимог Парубій з квадратними очима ставить на голосування законопроект про вибори, до розробки якого, до речі, новий політик не мав жодного стосунку, Мустафа пише пост, що під напором 50 спартанців Семенченка шоколадний бастіон упав і новий закон про вибори проголосували. Перемога! Спасибі друзі! Якщо до нас приєднається ще 10 осіб, ми доб'ємося імпічменту!

Якщо ви такі сильні, проголосуйте закон про ринок землі

Все було б смішно, якби не було так сумно. За законопроект, оголошений скромним Мустафою своєю перемогою, не голосували союзники борцунів: 20% фракції "Самопоміч" і 35% "Батьківщини".

Якщо ви такі сильні, проголосуйте закон про ринок землі. Ще був би до речі новий Кримінально процесуальний кодекс, щоб суддям не доводилося відпускати корупціонерів. Або чекатимете, коли коаліція запланує їх голосувати і знову вкраде чужу перемогу?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі