Росія стає схожою на Сомалі

Сирія утилізовує недоумкуватих і біснуватих росіян

Ні, я не хочу, щоб на моїй Батьківщині сталося, як в Латинській Америці. Я хочу, щоб вона розвалилася на 10 складових частин, удільних князівств. І я вважаю, що це рішення проблеми було б найоптимальнішим.

Тут буде щось на кшталт Сомалі, де в Могадішо вдень ще можна жити, але не приведи Господи вийти за межі міста з настанням ночі. Мені здається, в Росії все до цього йде: одна велика ДНР від моря до моря. Тому що якщо влада нівелює закон, то низи цей сигнал зчитують чудово, підхоплюють його швидко і починають діяти. Ось ця "Християнська держава" - чудовий приклад того, що відбувається.

Розвал Росії на 10 удільних князівств — оптимальне рішення

Це вже неконтрольований процес. Якщо ви роками дебілізуєте своє населення, якщо ви нав'язуєте агресію, ксенофобію, якщо ви йому говорите, що закон не працює, якщо ви йому торочите: Убивай! Убивай! Убивай! - спочатку вбивай чеченців, потім грузинів, потім українців. Ось ця накопичена агресія, злість просто так не розсмокчуться. Обов'язково виплеснуться.

Та ж сама "Лента" вчора написала: жінці відрубали руку, коли вона розмовляла по телефону. Абсолютно божевільна історія. Жінка стояла, говорила по телефону. Ліву руку із золотим годинником і золотими перснями поклала на паркан. Повз ішов мужик із сокирою, побачив золото - відрубав їй руку, втік з нею, золоті персні собі зняв. Ось в таких навіть речах це вихлюпується. Просто так це не розсмокчеться.

Я кажу про загальний процес озвіріння суспільства, безумовно. І не можна заперечувати, що воно вже є. Тому що якби навіть я, весь такий аларміст і панікер, чотири роки тому сказав, що росіяни натовпами їхатимуть в Україну, щоб вбивати українців, а російські танки штурмуватимуть українські міста, мені б сказали: "Ну, братан, ти зовсім вже псих! Їдь в Кащенко (Московська психіатрична лікарня №1 - Gazeta.ua). Чотири роки тому ніхто цього уявити не міг. Зараз ми вже живемо в цій реальності.

Ставлюся вкрай позитивно до росіян, які їдуть у Сирію, бо вони не їдуть в Україну

До тих росіян, які воюють на сирійській війні я ставлюся вкрай позитивно. Правда. По-перше, я, безумовно, вдячний Володимиру Путіну, що він їм дав таку можливість поїхати до Сирії і бути там прикопаними в пісочку.По-друге, я їм вдячний за те, що вони їдуть до Сирії, а не в Україну, тому що, як не крути, своя сорочка ближче до тіла, і Сирія все-таки від нас далі, і про неї я знаю менше. Ось якби ці люди їхали сюди, в Україну, вбивати українців, мені б це подобалося менше. А так, уже Сирія, прости, світ такий.А, по-третє, я вдячний цим людям, тому що вони туди їдуть - і менше стає проблем в Росії. Тобто всіх недоумкуватих. У цьому випадку, я швидше вдячний все-таки сирійцям, що вони взяли на себе проблему утилізації всіх недоумкуватих і біснуватих в Росії.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі