Чи бути інвестиціям в Україні

Голосування за закон про інвестиційний клімат стане марекром відповідальності та політиканства

Україна піднялася ще на 4 позиції в рейтингу Doing Business (рейтинг простоти ведення підприємницької діяльності. - ...), з 85 місця на 81-е.

Або не так. Україна пасе кінці першої сотні рейтингу.За останні 6 років Україна показала найкращу динаміку зростання в рейтингу серед пострадянських країн, включаючи східноєвропейські.Або не так. З пострадянських країн нижче України в рейтингу тільки Молдова з Боснією і Герцеговиною.

Україна - країна всіх українців, а не парламентської більшості

Плутано й незрозуміло, чи не так? Але вже найближчим часом все може змінитися. Наступного тижня Рада голосує закон 6540 про поліпшення інвестиційного клімату. Заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов каже, якщо його приймуть, Україна може увійти в топ-40 рейтингу DB.

Це один з найважливіших законів 2017 року. Від нього залежить, наскільки швидко до нас прийдуть системні закордонні інвестиції. Чудовий маркер відповідальності та політиканства. Уважно стежимо за тими, хто голосує і тими, хто зливає інтереси країни заради своїх політичних інтересів. Україна - країна всіх українців, а не парламентської більшості, якщо хто забув.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі