Знак душевного нездоров'я Росії

Що символізує "Калашников"

За поребриком визначили національним символом автомат Калашникова. І критично налаштований народ зайшовся вичитувати й докоряти, мовляв, як же так, вони ж його вкрали у німця Шмайссера?

Але це далеко неголовне. Цікавіше, що в головні символи країни зараховують знаряддя вбивства, що само по собі є ознакою крайнього душевного нездоров'я нації. Але поки мова йшла, за Совєтів, про "тридцятьчетвірки", можна було говорити хоча б про те, що з її допомогою перемогли в якійсь визвольній війні зі вселенським злом, за всіх зрозумілих і доречних застереженнях.

До символів країни зараховують знаряддя вбивства, інструмент терору

А які такі великі перемоги здобуті автоматом Калашникова? І хто їх отримав? Та мова про зброю практично всього світового терору, інструмент масових геноцидів, кривавих міжусобиць і протистояння нормальній людській цивілізації! І воює ним вся ця нечисть не тому, що воно таке досклнале, а лише тому, що Совєти та їхні сателіти і спадкоємці наштампували цю зброю в неймовірних кількостях і роздавали і продовжуютьце робити безконтрольно і безкоштовно або за гріш.

Для нормальної нації це було б символом найбільшого ганьби! Яка нормальна людина вважає чекістський режим нормальним, якщо її прізвище не Шредер, звичайно?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі