Янкі завжди хотіли знищити Русь-матінку

Тепер можна нападати

Янкі завжди хотіли знищити Русь-матінку. Для цього вони в 1492 році організували експедицію на протилежну сторону земної кулі і відкрили Америку.

Але щось не заладилося. І тоді, через триста років, вони придумали зробити США. А щоб ще краще підготуватися до завоювання, почали у себе війну за незалежність, потім громадянську війну Півночі і Півдня, а також дозволили британцям і канадцям захопити і спалити Вашингтон.

Але і це не допомогло. І ще 300 років янкі, тренуючись і готуючись морально, стріляли один одного на Дикому Заході, натовпами вмирали за часів золотої лихоманки в Канаді і на Алясці, втягнулися в війну з індіанцями, грабували один одному банки, і взагалі стріляли в усе, що рухається і вішали один одного на площі.

Вирішивши, що натренувались удосталь, чортові янкі пішли нарешті таки війною на Велику і Прекрасну Русь. Але промахнулися з напрямком - ще б пак, інша сторона океану - і відвоювали у Мексики Техас. Горе вразило націю. Замість Верхньої Лопирівки Калузького повіту завоювати якийсь жалюгідний нафтовий Техас.

В Європі почалася Перша світова. Янки сіли на кораблі, перепливли океан, і напали на Німеччину, що напала на Росію. Отримуй, Москва!

І, коли, здавалося б, уже все було втрачено, фарт повернувся до нещасних і підкинув шанс. В Європі почалася Перша світова. Янки сіли на кораблі, перепливли океан, і напали на Німеччину, що напала на Росію. Отримуй, Москва! Не очікувала такого удару?

Російська Імперія і справді не очікувала такої підлості, гепнулася на коліна, підписала Брестський мир - чомусь із Німеччиною - і розвалилася.

Але кляті янкі не зупинилися і на цьому. Дочекавшись, поки в совдепії почнеться кривавий хаос, вони відправили парочку експедиційних корпусів, щоб хоч якось обмежити різанину і повернути ситуацію в адекватне русло. Потім, діючи відповідно до свого нелюдського плану, дочекавшись декількох хвиль голоду, вони почали надсилати їжу. Їжу! Голодуючим! Яка страшна нелюдяність. На тобі, вражина, пароплави з зерном! На тобі, гадина, мільярди Нансена! На тобі, підла, продовольство!

Ну і там по дрібниці - побудували ДніпроГЕС, забезпечили всю країну верстатами і технологіями, прислали кілька тисяч інженерів, навчили користуватися електрикою і взагалі разом з німцями і англійцями провели всю індустріалізацію трохи більше, ніж повністю. За що ми американських інженерів і розстріляли.

Але прокляті Штати не зупинилися і на цьому. І коли почалася Друга світова війна, вони повторили свій підлий трюк і знову напали на Німеччину, що напала на Росію! Вдруге такого удару Батьківщина ніяк не очікувала.

Скориставшись моментом, підступні янкі вирішили добити СРСР ленд-лізом. Не шкодуючи старих і дітей, вони розгорнули гігантські поставки продовольства, обладнання, металу, машин, зброї, літаків та інших благ цивілізації. Більше того - ви тільки уявіть цей цинізм - все це поставлялося безкоштовно! Стогін стояв над багатостраждальною Росією.

Але, завдяки ефективному менеджменту, СРСР витримав і цього разу. І відповів новою хвилею репресій і розстрілів власного населення і голодом 1946 року.

Ворог зачаївся. П'ятдесят років він сидів у своїй дірі в Майамі і точив зуби на Верхню Лопирівку. І взагалі на весь Калузький повіт.

Щоб точно відтворити умови Калужського повіту, янкі висадилися на Місяць і тренувалися там. В умовах, максимально наближених до реальних. А ще придумали інтернет, план Даллеса і дзюрили в під'їздах. А в Пітері - в парадних.

Розвалився СРСР. І тоді дядько Сем приступив до реалізації своїх віроломних планів за всіма правилами військової науки. Першим ударом була стара добра гуманітарна допомога

І ось, нарешті, розвалився і СРСР. Момент настав! Здавалося б, удача все ж прийшла в руки. І тоді дядько Сем і справді приступив до реалізації своїх віроломних планів за всіма правилами військової науки. Першим ударом була - ви не повірите - все та ж стара добра гуманітарна допомога! Бездуховні ніжки Буша заполонили всю святу голодну Русь. Другим ударом стали кредити МВФ. Завершальним - прийом в G-8 і розпростерті обійми в світовій політиці. А щоб Росія вже точно ніколи не оговталася, їй дозволили мати армію, ядерну зброю, Придністров'я, Чечню і Абхазію.

Зробивши все, як учив Сунь Цзи - ніколи не нападай на слабкого ворога, якого можна взяти голими руками - Штати підло дочекалися моменту, коли ціна на нафту стрибнула до небес, на ворога пролився золотий дощ, військовий бюджет Росії виріс до розмірів Меркурія, розробили "армати ", есмінці й інші паки-факи іже херувими п'ятого покоління, країна вкотре поїхала головою і знову перевелася на військові рейки, стала захоплювати все і вся по периметру, а дві третини населення готові здохнути у війні проти кого завгодно в будь-якій Сирії.

Країна вкотре поїхала головою і знову перевелася на військові рейки, стала захоплювати все і вся по периметру, а дві третини населення готові здохнути у війні проти кого завгодно в будь-якій Сирії

А щоб цього разу вже точно не промахнутися, янкі мало не проґавили під кібератаками вибори і разом зі своїми європейськими поплічниками майже розвалили НАТО.

Ось тепер все в порядку. Тепер можна нападати.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі