Путін - не собака!

Президент Росії гірший за тварину

Російське посольство в Німеччині протестує і вимагає вибачень за те, що Путіна назвали собакою.

У публікації журналу Focus про канцлера Меркель було сказано: "Sie hat zwar Angst vor Putins Hund, aber keine Angst vom Hund Putin". Тобто: вона боїться путінської собаки, але не боїться собаки-Путіна (у 2007 році під час зустрічі канцлера ФРН Ангели Меркель з Володимиром Путіним у Сочі в приміщення, де проходила протокольна зйомка, пустили одну з собак президента РФ. Меркель пізніше зізналася, що їй некомфортно в одному приміщенні з собаками - в дитинстві одна з них її вкусила. Путін, на думку канцлера, знав про це і спеціально зробив так, щоб в кімнаті виявилася собака, - ред.).

Уперше в житті я цілком солідарний із російським посольством. Я теж обурений і ображений. Путін - не собака! Зарубайте це собі на носі, продажні буржуазні писаки! Він яскравий приклад того, що людина може бути набагато гіршою за тварину.

Собаки не брешуть. Путін - патологічний брехун, багато разів спійманий за руку. Періодично спростовує самого себе, але продовжує як ні в чому не бувало самозабутньо брехати.

Собаки, якщо не скажені, не кидаються на сусідів, щоб помітити і віджати їх квартиру. Путін захопив українські території і вчепився в них навіть не собачою, а вовчою хваткою

Собаки (якщо вони, звичайно, не скажені) не кидаються на ваших сусідів, намагаючись будь-що помітити і віджати їх квартиру. Путін захопив українські території і вчепився в них навіть не собачою, а вовчою хваткою.

Собаки не бувають садистами, вони не кайфують від своєї жорстокості. Путін з садистською жорстокістю переслідує і знищує своїх противників. Досить згадати криваву бійню, яку він влаштував непокірним українцям, кошмарні історії вбивств Литвиненка і Нємцова.

Собаки не жадібні. Їм потрібно тільки найнеобхідніше. Путін - користолюбець, котрий обклав великий бізнес (а через нього всю країну) особистою даниною; з маніакальною завзятістю примножує свої багатомільярдні капітали, розкидані по офшорам друзів та інших підставних осіб.

Так що, не ображайте собак! Путін - не собака. Він набагато, набагато гірший.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі