Навіщо Собчак йти у президенти

Президентські вибори – найбільший корпоратив Росії

Те, що Ксенію Собчак "виставляють" (на вибори президента Росії. – ред.) - це просто зайвий раз показує,не доводить, оскільки доводити тут нічого, якими дурницями зайняті голови нещасних чиновників в Кремлі. Вони повинні за наказом Путіна зобразити те, чого немає. Відомо, що ніяких виборів в Росії немає. І вже точно немає ніяких виборів президента. Вибір зробив сам Путін, це єдиний вибір. Він вибрав - "я залишаюся". Він залишився. Все.

Але в нього є фантазія, що має бути цікаво. Але не можна зробити цікавим те, чого не існує. Проблема полягає в тому, що треба придумати щось таке, щоб було б цікаво, те, чого немає насправді. І ось вони придумали такий хід, що суперником повинна бути жінка, і вона повинна запалювати. Знайти такого шоумена, такого досвідченого фахівця з корпоративів, що вона повинна цей корпоратив запалити, пише Леонід Радзіховський для "Обозревателя".

Я думаю, що у неї буде відповідний гонорар. Це найбільший корпоратив в Росії.

Ніяких виборів у Росії немає

І ось вона повинна запалити цей корпоратив. Ось сидять абсолютно нудні, мертві гості. І ось Ксенія повинна стоячи на столі, стоячи на руках, запалити. Подивимося, чи вдасться їй це зробити чи ні. Але це просто очевидний знущальний доказ того, що ніяких виборів в Росії немає. Мабуть, вважається, що якщо ще і познущатися, то це буде хоча б прикольно.

Питання, чи є вона опозиціонером, чи великий її рейтинг і так далі, доводять, що ця гра блискуче вдалася, що ви в неї включилися. Ви говорите про цей корпоратив, про це шоу як про вибори, і обговорюєте це як вибори - рейтинги, противники, програми, суперники і так далі.

Я в цей корпоратив не включаються, я цю гру вважаю ганебною і принизливою. І тому обговорювати питання виборів з приводу того, що виборами ні в найменшій мірі не є, я не можу. Я міг би обговорити питання про гонорар Собчак за участь в цьому корпоративі, але в мене про це немає жодної інформації.

Я прочитав заяву Ксенії Собчак про те, що все це - БРЕХНЯ, що НІЯКОГО участі в цьому ідіотському фарсі вона брати НЕ БУДЕ. Звичайно, це - єдине розумне решення.

Передруковується з дозволу редакції "Обозреватель".

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі