Західна еліта співпрацює з міжнародними злочинцями

Немає українського питання, є глобальне російське

Українського питання як такого в міжнародній політиці немає. Є глобальне російське питання. Тобто питання неадекватного керівництва величезної країни з ядерною зброєю, яка дозволяє собі агресивні загарбницькі дії у зовнішній політиці проти своїх сусідів, перш за все проти України.

І ось з цим російським, путінським питанням доводиться жити й існувати Європі й Америці. Для Німеччини це питання дуже гостре. Набагато гостріше, ніж для більшості інших країн, через традиційну зв'язку німецької політичної та бізнес-еліти зі своїми колегами в Росії. Їм просто важко рвати ці зв'язки, вони не можуть це зробити - це як по-живому різати. Вони довгі роки в 1990-і, в нульові успішно робили бізнес з тими ж людьми, які зараз складають бюрократичну, фінансову олігархію, яка сформувалася навколо путінського трону. Зараз її сприймає громадськість багатьох країн як міжнародних злочинців.

"Роснефть"прекрасно себе почуває в Німеччині , незважаючи на санкції, відкриває свої філії і процвітає.

Для німецької еліти це серйозна політична дилема. Вона її вирішує, як у відомому анекдоті, коли чоловік приходить додому п'яний, в губній помаді, дружина відкриває двері, він їй каже: "Слухай, люба, придумай сама що-небудь". Поки еліта, як ця жінка, не наважується приймати реальність, намагатися її якось приховати, жити так, ніби нічого страшного не сталося, продовжувати співпрацювати з міжнародними терористами і злочинцями, як у випадку "Роснефти", яка прекрасно себе почуває в Німеччині , незважаючи на санкції, відкриває свої філії і процвітає. Тому цей нарив буде дуже довго зріти, поки німецьке, європейське, американське суспільство не поставить жорстко питання перед своїми політикам, перед керівництвом своїх країн: доки ми будемо терпіти і співпрацювати з міжнародними злочинцями?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі