Ліки від незручних запитань для президента

Чим швидше президент і компетентні органи протидіятимуть ворожим медіа, тим менше буде незручних для них запитань

Затримання Гужви на місці вчинення злочину - це позитивна новина. Сподіваюся, його провину доведуть. І він отримає покарання за шантаж і вимагання. Але питання не лише в "Страна. ua". Ще кілька десятків медіа контролюються представниками Януковича. Ці ЗМІ підозрюють у впливі і фінансуванні з Росії. Тому роботи ще дуже багато.

У президентської команди хибне уявлення, що отримали імунітет від прокремлівських ЗМІ в Україні, таку собі інформаційну недоторканість. Проти Порошенка, наприклад, не працює "Інтер". Ймовірно, це частина його домовленостей з Фірташем і Льовочкіним. Можливо, інші медіа цієї мережі також пообіцяли лояльність до президента. Про це багато говорять за лаштунками. Саме це стримувало гаранта від протидії російській пропаганді, яка замаскована в Україні під вільну пресу. Напевно тому президент так довго нічого не робив.

У президентської команди хибне уявлення, що отримали імунітет від прокремлівських ЗМІ в Україні

Кожен день безперешкодної діяльності таких ЗМІ на території України — це не лише хибні уявлення, оцінки, негативні емоції в головах мільйонів українців, а й імунітет для цієї прокремлівської преси на майбутнє. Оскільки безперешкодна діяльність дає їм можливість називати себе повноцінними учасниками політичної дискусії на території України. Чим швидше і системніше президент та компетентні органи протидіятимуть ворожим медіа, тим менше одні питатимуть владу про боротьбу зі "свободою слова", а інші не докорятимуть їй у зволіканні боротьби з російською пропагандою на нашій території.

Спеціально для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі