Набрид до малинових чортів

Що спостерігаємо в Кремлі зараз, називається "сум'яттям еліт"

Путін дійсно набрид до малинових чортів. Набрид практично всім. У стінах Кремля – параноя. Плешивець нікому не довіряє. Досить згадати фотографію від 9 травня 2017: Шойгу стоїть поруч з Путіним на трибуні, і у нього заклеєний клинок кортика. Тобто, "сцарь" затьмарився розумом на темі власної безпеки. З'їхав остаточно.

Він непередбачуваний. Ніхто не знає, коли, де він з'явиться. І він це буде або хто-небудь з двійників, яких у Путіна чи три, чи то - чотири. Тобто ця тварюка шельмує не тільки країну, а й власне оточення.

Стрілянина навмання рівнозначна самогубству

Це як у класичній голлівудської ситуації з дзеркалами: всюди - путінські відображення, і в який бік відкривати вогонь на ураження - абсолютно не зрозуміло. Стрілянина навмання рівнозначна самогубству. Грубо кажучи, прийшов ти на зустріч з мерзотником і встромив йому в горло олівець, а це - двійник. А справжній сидить в бункері, дивиться відеотрансляцію і робить висновки: "Ось ще один нелояльний на мене спокусився ..." І хто в такій ситуації ризикне підставитися?

Загалом, ситуація патова. Осоруглий параноїк рулить. Ніхто не знає, що завтра спаде на його лису голову: раптово прикластися до мощів або вилетіти на бомбардування Воронежа?

Залишається сподіватися на постельнічьйого, який раптово образиться і задушить виродка простирадлом на сон грядущий. Хоча мріяти, звичайно ж, не шкідливо.

А час іде. Годнник цокає. Країна летить в прірву - весело і з вітерцем...

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі