Що так і не зрозуміла Лоліта

Лоліті ніхто не забороняв в'їзд додому. Просто її батьківщина перестала існувати

На початку квітня Лоліта Мілявська постила в соцмережах фотографію, на якій стояла в обнімку з Наташею Корольовою, Любов'ю Успенською і Таїсією Повалій. Підпис під фото свідчив, що так виглядає "українське земляцтво в Кремлі". А в кінці квітня українські прикордонники знімають її з поїзда за концерт в Криму.

І все риторичне обурення Лоліти побудовано на тому, що не можна позбавляти людину її батьківщини. Але в тому й особливість, що Лоліті ніхто не забороняв в'їзд додому. Просто її батьківщина перестала існувати, - пише Павло Казарін для "Крим. Реалії".

Бо батьківщина Лоліти - це не Україна. Її батьківщина - Малоросія. Батьківщина Лоліти Мілявської - це вареники і борщ. "УкрАинский" і шаровари. Але Лоліта так і не зрозуміла, що ця її батьківщина остаточно померла три роки тому.

У минуле потяги не ходять

Її вбила нова батьківщина Лоліти. Та, в якій вона зробила кар'єру і стала зіркою. В якій вона отримала славу, гроші і біографію. Причому особлива іронія в тому, що вбивство сталося ненавмисно: Москва хотіла зберегти Малоросію, а в результаті відправила її в небуття. Той самий Крим, який закрив Лоліті дорогу до Києва, три роки тому зробив з Малоросії - Україну.

Її поїзд не доїде до місця призначення. Тому що в минуле потяги не ходять.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі