Хто зверне першим

У Трампа є методи проти Путіна і Кім Чен Ина, але немає методів проти терористів

Ось уже понад півстоліття режисери люблять вставляти у фільми епізоди, в яких два автомобіля летять назустріч один одному лоб у лоб і перемагає той, у кого нерви міцніші, хто не зверне. Є ідіоти, які цю гру реалізують у житті.

У політиці, з появою ядерної зброї, гра "хто зверне першим" стала грою "хто влаштує кінець світу". Зараз усі згадують Карибську кризу і "чорну суботу" 27.10.1962, коли людство було ближче всього до самознищення. Тоді у Хрущова та Кеннеді вистачило розуму зробити по кроку назад.

Хрущов поставив світ на межу знищення, захищаючи режим Фіделя Кастро, оскільки вірив, що соціалізм кращий капіталізму, а комунізм через 20 років станеться в СРСР, а потім і у всьому світі. Путінська Росія – не СРСР. У Путіна і його оточення немає ніякої спільної ідеології з Асадом, заради якої варто жертвувати накраденими мільярдами. Тому до "чорної суботи" справа не дійде, хоча понтів для внутрішнього користування буде маса.

Так що у відповідь на 59 Томагавків Трампа та 10-тонну маму всіх бомб, скинуту на Афганістан, Путін обмежиться лінгвістичними бомбами, начиненими словесними екскрементами сафронкових, захарових і проханових із багдасаровими.

У Кім Чен Ина, на відміну від Путіна ідеологія є. Тому він відповів на авіаносну ескадру Трампа біля своїх берегів двома ударами

У Кім Чен Ина, на відміну від Путіна ідеологія є. Тому він відповів на авіаносну ескадру Трампа біля своїх берегів двома ударами. По-перше, заявив про готовність знищити Південну Корею і США. А по-друге, стримав свою обіцянку, і 16.04.2017 запустив ракету. Правда, вона чомусь не полетіла і впала Кім Чен Ину на ногу. Саме час цитувати Кисельова: "Випадковість? Не думаю".

Суть ідеології чучхе полягає в опорі на власні сили і вірі в те, що, якщо народ не годувати і при цьому поголовно озброїти, то країна стане фортецею, а народ – непереможним. При цьому у Кім Чен Ина є одне слабке місце. Він, як і Володимир Путін, не вірить у бога. Він, як і Путін – атеїст. Атеїзм Кім Чен Ина цілком офіційний, а що стосується Путіна, то, сподіваюся, ніхто з притомних людей не сприймає серйозно путінські стояння зі свічкою в оточенні бабусь або в компанії з Собяніним і подружжям Медведєвих. Тобто ні Кім Чен Ин, ні Путін не вірять у те, що їхні душі будуть жити після ядерного апокаліпсису. І ніякого переселення душ, як у буддизмі, для них теж не буде. І у воскресіння з мертвих ці двоє теж не вірять. Тому в ситуації "лоб в лоб" ніякого сенсу йти до кінця ні в російського, ні у північнокорейського лідера немає. Рай у них зараз, а не після смерті.

Ні Кім Чен Ин, ні Путін не вірять у те, що їхні душі будуть жити після ядерного апокаліпсису. Тому в ситуації "лоб у лоб" ніякого сенсу йти до кінця ні у них немає. Рай у них зараз, а не після смерті

Трамп у цій грі "хто зверне першим" виглядає як гравець, який їде на танку проти легковика. Принаймні в грі з Кім Чен Ином точно, так і з Путіним в значній мірі.

Єдиний противник, у якого Трампу "в танку" не виграти у цій грі, це релігійні фанатики. Оскільки кожен з них точно знає, якщо він спокійно зустріне танк, обв'язавшись поясом смертника, то йому будуть вічно догоджати 72 прекрасні діви, сповнені достоїнств, і абсолютно позбавлені недоліків. А на ворогів чекають 19 ангелів з украй неприємними характерами, які будуть стежити, щоб муки атеїстів і інших невірних тривали вічно і ніхто з них не зміг втекти або відповзти від пекельного вогню. Так що немає у Трампа методів проти міжнародного тероризму. Як, утім, поки немає цих методів ні в кого в світі.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі