Про імпотентну російську інтелігенцію

На ланцюгу в будці поради не дають

"Я не думаю, що в Україні сьогодні багато людей здатні діяти розумно. Більшість діє за покликом емоцій. Іде війна, яка дуже дорого коштує Україні, виснажує і людський, і фінансовий капітал. І загалом, позначається не кращим чином на менталітеті нації. Війна призводить до того, що національні хвороби заганяють углиб, а торжествують досить специфічні якості. І тому те, що відбувається сьогодні в Україні, воно, з одного боку, призводить до виковування нації, її консолідації, а з іншого — до божевілля політиків, до прийняття ряду абсолютно недалекоглядних і часто самовбивчих рішень, до оскаженілої ненависті навіть до тих людей, які Україні ніколи зла не бажали", - говорить в ефірі радіо "Ехо Москви" 24 березня російський письменник Дмитро Биков. Так коментує заборону СБУ на в'їзд в країну конкурсантці від РФ Юлії Самойловій. Вона порушила український закон, виступаючи в окупованому Криму.

В бан, просто в бан, повний ігнор усіх таких представників "ліберальної російської інтелігенції". Боягузливої, імпотентної, ще й снобливої, а насправді – просто ментально расистської.

Причина такої поведінки і висловлювань лише в тому, що для них усі інші – люди другого сорту. Вони і до росіян, хто не з їх рукопожатной тусовочки, так ставляться, а вже до українців... Ми для них типу "нерозумний плебс". Для цього, прости господи, прошарку.

Треба просто мовчки забороняти в'їзд в Україну, і все. Ні вистав, ні гастролей, ні книг, ні імені, ні прізвища, до біса

Таким треба просто мовчки забороняти в'їзд в Україну, і все. Ні вистав, ні гастролей, ні книг, ні імені, ні прізвища, до біса. Щоб і духу не було тут всієї цієї бекаючої щось там про нас одурілої братії.

Знайшлися "патриції", порадники. На ланцюгу в будці поради не дають. Сидіть тихо в своїй Північній Кореї, до України вам, як амебі до хомо сапієнса. Зустрілися в путінську систему холопи, "інтелектуальні" жертви "московського синдрому". Самий тупий адепт "русского мира", як на мене, вартий більшої поваги. Чим частіше ви відкриваєте свої роти, щоб висловитися про Україну, тим виглядаєте жалюгіднішими. Тьху. Гидота.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі