Коли країною керують комсомольці

Місце будівництва комунізму зайняло "проведення реформ". Саме як процес - а не результат

Оскільки нашою країною правлять комсомольці, вони нічого принципово нового вигадати не можуть. Що в молодості в голову вбили, те і повторюють. Ще і молодших колег цьому успішно навчають.

Все те ж - будівництво кому..., тобто проведення реформ, "світле завтра", уже нинішнє покоління буде жити при кому... при ЄС!

І "павліки корчагіни", що будують свої "європейські" вузькоколійки на пропагандистській ниві.

Місце будівництва комунізму зайняло "проведення реформ". При чому, саме як процес, а не як результат. Ідеологема та сама. От ми будемо довго і нудно проводити реформи, повмираємо усі - зате наші діти житимуть при ЄС.

Зараз ця ідеологема розширена іншою концепцією - ну дуже поступальних "секторних реформ".

Ну це, типу, якщо ти надумаєш полагодити стару вбиральню на вулиці - її всю одразу поміняти не можна. Треба спершу одну стіну знести. Потім посидіти, подумати, померзнути. Потім може і другої стіни час настане...

При чому, починаються "секторальні реформи" чомусь лише з кінця. От не було у нас у міліції більш страшного лиха, аніж ППС-ники. Тому їх дуже заповзято взялися реформувати. Реформували-реформували, аж у кожен райцентр набір у "патрульних" сам міністр їздив оголошувати... А потім, коли усім це набридло, решту "ментів" конвертували на "копів" у прискореному режимі.

І ще цікаво. За 3 роки "секторальних реформ" у нас чомусь до судійського сектору так і не дійшли. Тобто, судову реформу провели - а от сам корпус суддів - залишили без змін.

І це вірно. Куди поспішати?

"Є у реформування початок, немає у реформування кінця".

Нинішнє покоління українських людей будуть жити за реформованого ЄС.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі