"Інтер": дим без вогню. Поки що...

Держава не виконує своїх прямих обовязків - не захищає від ворожої агресії. В такому разі суспільство вимушене захищатись саме і підміняти функції держави діями активістів

Коротко щодо "Інтеру".

Тут багато хто кричить, що "так робити не можна", "ми не такі" тощо.

В теорії це правда. В мирній країні це правда навіть і не в теорії, а в реальності.

А у країні, що воює?

Теж мало би бути не так. Мали би бути не активісти-ветерани з пікетом та шинами, а суворі ввічливі правоохоронці, які б ще два роки тому закрили цю ворожу агентурну лавочку щонайменше на час до завершення війни з сусідньою державою. Та арештували, або ж в порядку виняткового українського гуманзму хоча б депорутвали з країни, всіх тих, хто персонально підтримував контакти з державою, що воює проти нас, та її колаборантами на окупованих теренах.

Якщо ж така схема не працює - це означає, що так звана "українська" держава не виконує своїх прямих обовязків - не захищає нас від ворожої агресії. А в такому разі суспільство знову вимушене захищатись саме і підміняти функції держави діями активістів - як влітку 14-го добровольці підміняли собою існуючу лише на паперах українську армію.

Погром та самосуд виглядатимуть зовсім інакше, Олесь Бузина міг би пояснити різницю

Те, що наразі відбувається довколо "Інтера" - це ще не самосуд і не погром. Це - остання спроба достукатись до держави та змусити її хай через нехіть, але таки почати виконувати свої прямі обовязки та захищати нас від агресії РФ. Зокрема захистити наш інформаційний простір, в якому наразі ворог відчуває себе як вдома і веде проти нас щоденний наступ, тоді як голос українського суспільства у "ящику" практично не чутно.

Це поки що дуже легітимістський та законослухняний "глас вопіющего", звернений саме до посадовців, в надії на залишки їхнього здорового глузду та почуття самозбереження (бо ж про патріотизм чи сумління щодо них вже давно не йдеться). Повірте, що погром та самосуд виглядатимуть зовсім інакше, Олесь Бузина міг би пояснити різницю.

Втім, якщо заклик учасників пікету не буде почутий державою, або потоне у криках "це-правакаця-план-путіна-так-нізя-де-свабода-слова-бла-бла-бла" - українське суспільство буде змушене почати своїми силами зачистку інформаційного простору від ворожих впливів та агентури.

І тоді різниця між димом з вікон "Інтеру" та очищаючим вогнем національного самозахисту швидко стане очевидною всім.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі